ZTK 18/19 ÇF M:2 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 27 Şubat | A Spor

Koyduk hataya kunefenizi yiyin.

Hakem resmen dogradi bizi, anani burdan selamliyorum.

Şaka mısınız siz

böyle saçma oynayarak şerefsizlere fırsat veriyoruz adamlar elini kolunu sallayarak ceza sahasına giriyolar,sahadakilerin alayı rezalet kenardada bunu görüp müdahale eden yok sadece bu maç değil genel olarak durum bu

onyekurun golünü de vermedi şerefsiz.o degilde ismaile üzüldüm.top dısarı cıktı diye rahattı cocuk orda.olmayan penaltı ile 2-2 yaptı sonra da uydurma gol verdi la hataya turu geçsin diye herseyi yaptı şerefsiz evladı onun bunun cocukları

Ali Şansalan o VAR monitörü uygun bir yerine monte edilir umarım. VAR aleyhimize ne uygulanabilecekse uyguladı. Hem de alenen yanlış kararlar. Onun bunun evladı. Bu herifin peşi bırakılmamalı ne olursa olsun.

Şöyle takımlara evinde 5 atıp göndereceksin işte. Hakem işin içine girince bizim iq sü ayakkabı numarasını geçmeyen topçularımız ile her şey mümkün oluyor.

ofsayt gerçek mi ya? tekrarı neden yok

Bunlar nasıl adamlar ya basit bir maçı bile yönetemiyorlar daha Türkiye'ye artık yabancı hakem gelmeli VARada sahayada

onyekurun golünü de vermedi şerefsiz.o degilde ismaile üzüldüm.top dısarı cıktı diye rahattı cocuk orda.olmayan penaltı ile 2-2 yaptı sonra da uydurma gol verdi la hataya turu geçsin diye herseyi yaptı şerefsiz evladı onun bunun cocukları
aynen top dışarı çıktı diye rahat olduğu için top kaleye giderken çıkarcam diye kıçını yırttı doğru (y)

Neyse bu lesh sahadan elenmeden ciktik hem de bu lesh hakemle sakat da vermedik Donk disinda kimseyi de yormadik

böyle saçma oynayarak şerefsizlere fırsat veriyoruz adamlar elini kolunu sallayarak ceza sahasına giriyolar,sahadakilerin alayı rezalet kenardada bunu görüp müdahale eden yok sadece bu maç değil genel olarak durum bu
ya kupa macında 2-1 öndesin ,gelip hakem dogruyo,maçı alıp hataya veriyp.hala oyuna müdahale diyosun.kimi alsın kenardan?oynamayanlar oynamak zorunda.marcao oynayıp kırmızı mı yesin hakem yüzünden.geri kalanı genç yuncu zaten.ligdeki maclarda cezasahasına giremiyo pek rakipler marcao ve luyindama yüzünden

VAR ile hakem bize olmayan 2 golu yediriyor. Ustune ustluk onyekurunun golu ofsayt sebebi ile iptal edildigi gibi tekrari bile gosterilmiyor, inanilir gibi degil.

Resmen katlediliyoruz!! Abv !

Geri
Üst Alt