ZTK 18/19 ÇF M:2 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 27 Şubat | A Spor

Gölün tekrarını ben mi kaçırdım...
Gerçekten evlatlarımıza nasıl doğruluk durustlukten dem vuruyorsunuz çok merak ediyorum.bu takımda bı şekilde kenetlenip hakkını vermeli artık ,biz kadar onlar da görüyorsa ,biz kadar tepki vermeyeni camiadan sayamiyorum ben

neyse şu yavsak hakemin 2 hediye golüne ragmen turladık ya ona bakarım

Sokayim kupasina yonetim yonetimse bundan sonra paf takimi yolluyoruz kardes bu sokuk hakemleriniz ve rejinizle size basarilar der gecer

Hakemler ne hale gelmiş hala yabancı sınırı konuşuyor bu ülke yorumcuları renge sevdalanmisiz bir kere yoksa bu lig bir dakika bile izlenmez...

benim anlamadigim bu serefsiz yasar nasil bizim ilk golü verdi?? aslinda tam da operasyonluk pozisyondu, el vermeliydi.

4-0 avantajı bu duruma getiren futbolcu topluluğu sezon sonu def edilmelidir.Hakemler sezon başından beri zaten biçmeye alıştılar.

Gelecek kupa macinda gene Ahmet, Semih ve Sinan trio su oynarsa boykot edilmeli mac.

Fatih hocanın sakin kalması lazım.ilk yarıdaki gibi operasyon düğmesine bastılar amaçları sinirlerimizi germek

solbek emre neden oyundan cıktı sakatlandımı
sıfırdan güzel asist yapmıs yıllardır öyle asıst yapan adam yok fakat ritim yakalasın oynamaya baslasın bidaha görmeyiz öyle hareketler

Çizgiyi geçen topu bi yana bırakın. O penaltı nasıl bi skandaldır. Bunu verip gidip izlemeyen hakemin lisansını bi tarafına sokacaksın

Orada vardan izle demedikleri için izlemedi. Zaten Yaşar Kemal Uğurlu geçen yılda kupa maçında rezalet yönetmişti.

Gerçekten hak edenleri oynatmak isteyen bir teknik ekip olsa şu maçtan sonra semih ve sinanla sözleşmeyi fesheder. Ancak bizde olay evlatçılıkla ilerlediği için böyle bir şey mümkün değil.

Geri
Üst Alt