ZTK 18/19 ÇF M:2 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 27 Şubat | A Spor

4-0 avantajı bu duruma getiren futbolcu topluluğu sezon sonu def edilmelidir.Hakemler sezon başından beri zaten biçmeye alıştılar.
önce hakeme laf edilmeli burda.futbolcular fırsat yarattı meselesine gelince mugdat denen idiot boş kaleye 2 gol kaçırmayacak mesela,ama hakemin de uydurma hakkı yok

solbek emre neden oyundan cıktı sakatlandımı
sıfırdan güzel asist yapmıs yıllardır öyle asıst yapan adam yok fakat ritim yakalasın oynamaya baslasın bidaha görmeyiz öyle hareketler

muhtemelen erzurum'a karşı oynayacak.

mariano ve linnes yokken sağda nagatomo solda emre oynar.

güzel diyorsunda elimize ne gececek? hadi pafi sürelim her hangi kayipta kim ahlar vahlar cekecek? TFFmi? hayir!!! BIZ!!!
Yoo bu kupayi en cok bizim kazanmamiz disinda onu ozel kilan bir numarasi yok bizim kupaya olan ihtiyacimizdan cok onlarin bize ihtiyaci var. Adam gibi mac yonetecekler sadece.

Maçı izleyemedim bu sebeple Bişey soracam.

Maç nasıl bu hale geldi?
Kim sebep oldu bu rezillige?

Bu hakemlerle lig Başakşehir'e verilecek. Diğer tüm kulüpler Başakşehir'in şampiyonluğunu istediği için kamuoyu hakem hatalarına hiçbir şey demeyecek. Hatta pişkin pişkin diğer kulüp yöneticilerinden hakemler de hata yapabilir açıklamaları gelecek. Bu maçla geleceği öngörebiliyoruz sanırım.

bu arada hoca keşke sinanı cıkarıp gökayı ortasahaya alıp,emre taşdemiri de sol kanada atsaydı.emre çıkınca hücum bitti

Maçı izleyemedim bu sebeple Bişey soracam.

Maç nasıl bu hale geldi?
Kim sebep oldu bu rezillige?

akhisarspor-galatasaray-macinin-hakemi-yasar-kemal-3393348.Jpeg

Hocadan gündüz maçı bahanesi bekliyorum. Nasılsa yiyoruz. Hakem diyenlere ise isterse kendisi gol atsın hakemin biz Galatasarayız ve maç şu hale gelmemeli.

Gscye bak futbolculara falan laf atıyorlar. Futbolcu hata yapar, gol kaçırır, adamını kaçırır ama hakem yapamaz. Var diye sistem gelmiş bundan sonra hakemlerin hata yapma hakkı sıfırdır. Gerçi ben hata olarak görmüyorum dümdüz doğradı bizi. Ona bu emri verenler baya sevinmiştir.

Geri
Üst Alt