ZTK 18/19 ÇF M:2 | Hatayspor 4-2 Galatasaray | MS | 27 Şubat | A Spor

caner huseyın de tam kayseriye transfer olup sonra 5 10 mılyon euroya alınacak oyuncu profili var

Bu psikolojik olarak yıldırmak istemek Galatasaray'ı. Erkenden yarıştan koparmak da isteyecekler. Bunu tahmin edebilmek çok zor değil. Önlem gerek.

ya kupa macında 2-1 öndesin ,gelip hakem dogruyo,maçı alıp hataya veriyp.hala oyuna müdahale diyosun.kimi alsın kenardan?oynamayanlar oynamak zorunda.marcao oynayıp kırmızı mı yesin hakem yüzünden.geri kalanı genç yuncu zaten.ligdeki maclarda cezasahasına giremiyo pek rakipler marcao ve luyindama yüzünden
hakem hataları var semihin pozisyonu penaltı değil,diğer pozisyonda top çıkmış son kamera açısından belli oluyor ama bunlar bizim rezil olduğumuz gerçeğini değiştirmez 2-0 öne geçtiğimiz maçta bu kadar fırsat verdik rakibe ona kızıyorum,kimi alsın kenardan diyosun oyundan düşenler belli rakibin geldiği belli yedekte adam yok izleyip kaderine razı ol diyosun yani hocada senle aynı düşündüğü için dk 80 e kadar oyuna müdahale etmiyor...

Hatay bu maçta beraberliği bile haketmedi. Verilen skandal ötesi penaltıyla operasyona başladı

Şimdi gördüm pozisyonları. O harekete penaltı veriliyorsa her maç penaltı olur. Diğer pozisyondan bi bok anlamadım

hakem hataları var semihin pozisyonu penaltı değil,diğer pozisyonda top çıkmış son kamera açısından belli oluyor ama bunlar bizim rezil olduğumuz gerçeğini değiştirmez 2-0 öne geçtiğimiz maçta bu kadar fırsat verdik rakibe ona kızıyorum,kimi alsın kenardan diyosun oyundan düşenler belli rakibin geldiği belli yedekte adam yok izleyip kaderine razı ol diyosun yani hocada senle aynı düşündüğü için dk 80 e kadar oyuna müdahale etmiyor...
oyuna alacaganı aldı işte.onyekuru ve ömeri aldı.geri kalanı ndiaye,marcao ve mitroglu.biri sakatllansa ya da kırmızı yese ne oalcak?

akhisarspor-galatasaray-macinin-hakemi-yasar-kemal-3393348.Jpeg

Operasyon çocuğu çok net.

gösterdiler ama belli olmuyor kamera açılarından..
Belli olmuyorsa neden varı dinleyip ofsayt ı teyit etti? Ya bir açı var gösterilmiyor ya da açı olmadığı için yan hakemin kararini geçerli kılıyor hakem.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt