-----------------Muslera-------------
Linnes----Marcao---Lyindama---Yuto
--------------Donk------Selcuk-------------
Yunus-----------Belhanda---------Sinan
--------------------Mitro------------------

Feguli,Fernandes,Ndiaye,Onyekuru,Mariano kesinlikle oynamamali.
Keşke benchte adam akıllı bir stoper olsaydı da Marcao ve Lyindama da riske edilmese ama mecbur oynacaklar

muslera
linnes semih ahmet emre taş.
selcuk ndiaye
mugdatt belhanda sinan
mitro olmalı kadro

Hakemin Zuat olacagini soylemis idim

Skor üstünlüğünü erkenden ele alıp maçın üstüne yatmamız lazım.

İyi dediğimiz adamlar bize neler yaptıklarını gördük. Bende kötü değil düşünüyorum ama önemli adamlarımıza kırmızı kart gösterirse hiç şaşırmam haftasonu olanlardan sonra. O yüzden Feghouli ve Marcao yedek beklesin diye istiyorum.

Katlederse Zuat koyim da tur at deriz.

Bilmiyorum valla.Hepsi ayri bir cins bu sezon.

İlk devreyle ikinci devre arasında çok fark var.Hatta ikinci devrenin ilk bölümüyle ikinci bölümü arasında bile çok fark var.

Sanki TFF ilk devrede ve Kadıköy'de aldığı puanları şimdi vermeye çalışıyor gibi,öyle geliyor bana.Bjk maçından sonra da deniyordu algıyı yaptılar Rize maçında katledecekler bizi diye yine tam tersi oldu.Serkan Çınar dediğimiz adam hayatta böyle maç yönetmez yoksa.GS'ye en uzak gördüğüm hakemlerden birisi.

Bence Basak maci var diye 4-5 yedek adam oynamali.

Isik/Gökay
Selcuk
Yunus
Donk/N'Diaye
Linnes/Mariano

Son 2 kisiden hafta sonu oynayacak adam yedekte kalsin.

Yunanlı Mitroglou oynamalı. Kupa performansına göre de Başak maçına çıkarılabilir. Diagne'nin şapkadan tavşan çıkarmasını beklemeyelim.

Uyuzum Akhisar'a. Ölü halleriyle bile 2 maç aldı herifler bizden bu sene. Zaten küme düşen takıma kupa verme rezilliği bir yana Galatasaray'ın bir sezonda 2 final kaybetmesi anomalisini yaşamamak için kazanmak lazım bu maçı. Özellikle Luyindama-Marcao tandeminin gevşeyip kırmızı kartlık hareket yapmaktan uzak durmaları lazım. Luyindama'nın Hatay maçında yaptığı saçmalığın benzeri olursa o günkü gibi affetmez tetikçi federasyon şu ortamda. Temiz temiz oynayıp 60'a kadar 2-3'ü sallayıp bitirelim işi. Uzatmaya gerek yok.

Kupa varsa sahibi bellidir.

45804

Geri
Üst Alt