2. olup kupasız kapamaktansa 3. 5. olup kupa alalım diyen adamdın yav.Hatta 2. olup direk ŞL gitme sözkonusu olduğunda bile kupayı alalım da Bjk 2. olsa da olur dediğini hafiften de olsa hatırlıyor gibiyim Fb'nin şampiyon olup gidemediği sezon.

Bu dediklerin dedigimle celismiyor ki.Su an 2.lik icin Bjk ile cekissek kupayi daha fazla isterdim mesela dedigin gibi cunku CL elemelerini gecemeyecegimiz belli.

Ama avrupa ve ligde doludizgin gittigimiz ve ciddi sansimizin oldugu sezonlarda kupadan erken elenmemiz yanlis olmaz.

Ne diye sardin anlamadim.Ayrica su postumdan kupayi onemsedigim yorumunu nasil cikardin?

zarp beni niye takmıyor onu anlamadım
ne yaptık yani
şakrak denenle de muhabbetim yok

Bu dediklerin dedigimle celismiyor ki.Su an 2.lik icin Bjk ile cekissek kupayi daha fazla isterdim mesela dedigin gibi cunku CL elemelerini gecemeyecegimiz belli.

Ama avrupa ve ligde doludizgin gittigimiz ve ciddi sansimiz oldugu sezonlarda kupadan erken elenmemiz yanlis olmaz.

Ne diye sardin anlamadim.Ayrica su postumdan kupayi onemsedigim yorumunu nasil cikardin?

Tamam hadi önelemeyi anladık da direk gittiğimiz sezonda bile kupa demek önemsemek olmuyor mu? :D

Sen alıntı yapıp red verince ben sana niye sardın diyor muyum,konuşulmuyor ha senle.İyi tamam noktalansın bu konu burada.

Tamam hadi önelemeyi anladık da direk gittiğimiz sezonda bile kupa demek önemsemek olmuyor mu? :D

Sen alıntı yapıp red verince ben sana niye sardın diyor muyum,konuşulmuyor ha senle.İyi tamam noktalansın bu konu burada.

13-14'te oyle dedim mi tam hatirlamiyom ki.O sezon CL'den elendik.Ligde erken koptuk.Kupayi 2005'ten beri alamiyorduk elimizde somut bir sey olsun diye belki demisimdir hatirlamiyorum tam.

Ayrica 2.lik yarisini da onemsiyordum sanki yaw.Evimizde 2-0'dan geri dondugumuz Gencler macinda bayagi sevinmistim diye animsiyorum.

13-14'te oyle dedim mi tam hatirlamiyom ki.O sezon CL'den elendik.Ligde erken koptuk.Kupayi 2005'ten beri alamiyorduk elimizde somut bir sey olsun diye belki demisimdir hatirlamiyorum tam.

Ayrica 2.lik yarisini da onemsiyordum sanki yaw.Evimizde 2-0'dan geri dondugumuz Gencler macinda bayagi sevinmistim diye animsiyorum.

Benim için 2.likten daha önemli bu kupa.

2014 Kupa Finali maç başlığına girdim direk ilk sayfada bu karşıma çıktı. :D İlk sayfada bile bu varsa daha detaylı birsürü mesaj vardır.

Ha buna cevap vermeyi unuttum.Sariyorsun tabi lan :asd:

Akhisar'I kucumsemeyelim. Akhisar'da yendiler, Arena'da zorladilar. Bizim icin buraya kadar gelip kupayi alamamak anlamsiz olur. Bir tek 90 dakikalik mucadele. Sezon sonu yaklasmisken, lig kadrosuna giremeyen oyuncularin oynamasi sakincali. Basaksehir'I yenmek zorunda degiliz. Sonraki hafta da isi bitirebiliriz. Ama dedigim gibi iki kupa var, ikisi de avucumuzun icinde sayilir yeter ki saglam oynayalim.

45897

Kadim dostumuz Fenerbahçe Akhisar'ı düşürerek kendi intikamını aldı, biz de kupamızı alan Akhisar'dan intikamımızı alalım.

Geri
Üst Alt