ulan akhisar bir de yenip avrupaya katilirsa ..... ülke olarak bizi giberler puan olayindan dolayi

Çok güzel eski bir stüdyo kayıt şarkımız vardı, sanıyorum Olimpiyat Stadı'ndaki bir ŞL maçı tribün görselli arka plan fotoğrafı vardı, kral bir marştı bulamıyorum yaa yutupta.

ulan akhisar bir de yenip avrupaya katilirsa ..... ülke olarak bizi giberler puan olayindan dolayi

şimdi biz kupayı aldığımızda ve şampiyonlar ligine gittiğimizde otomatikman akhisar gitmiyormu final oynadığı için ve sezon sonunda süper kupada rakibimiz olmuyormu ?

Kupayı biz alırsak Malatya EUFA'ya gidiyor yani.
elemelere katiliyor evet.

1.GS (Kupa galibi + CL direk)
2.Basak (2 eleme )
3.BJK (direk EL )
4.TS (iki tur)
5.malatya (3 tur)

Normalde Türkiye Kupası'nı kazanan takım, eğer ligde ilk ikiye girememişse, yani Şampiyonlar Ligi oynamaya hak kazanmamışsa, bir sonraki sezon Avrupa Ligi'ne direkt katılıyor.

Aynı takım hem ligi hem kupayı kazanırsa, ligi üçüncü bitiren takım, Avrupa Ligi'ne herhangi bir ön eleme maçı oynamadan direkt katılma hakkı kazanacak. Ayrıca lig dördüncüsüyle birlikte beşinci olan takımın da Avrupa Ligi'ne ön eleme oynayarak katılma hakkı olacak.

Süper Kupa maçı yine Akhisar'la herhalde.

1-0'da olsa kazanacağız. Kupayı alıp Başakşehir maçına moral ve özgüvenli çıkacağız.

VAR hakemi tinerci Mete Kalkavan.

Bu olursa ihraç ederim muhtemelen.
Özel tag verip her hafta fikirlerimi soracağınıza ihraç demek. Ben de Antu'ya giderim. Yapacak bir şey yok. Galatasarayımızı orada temsil ederim.

45912

Geri
Üst Alt