Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Yok renktas onun kafada ciddi problem varUlan 45 dk top oynama sonra maçı bitirdi diye hakeme itiraz et kart gör bu hangi seviye mallık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok renktas onun kafada ciddi problem varUlan 45 dk top oynama sonra maçı bitirdi diye hakeme itiraz et kart gör bu hangi seviye mallık
Ne ara oldu o yahu?
ilk yarinin sonunda oldu ya. itiraz'dan. mal iste,..Ne ara oldu o yahu?
Ne maç içinde gördüm ne de maçın istatistiklerini veren bir site öyle bir şey gösteriyor.
bonservisi alinmasin öyle olursaLuyindama 2. Yarı bir sarı kart daha görüp kırmızı kart cezalısı duruma düşerek Başakşehirle oynayacağımız şampiyonluk maçında cezalı duruma düşerse hiç sasirmam öyle bir salak oyuncu
Evet tam mesajı yazdım görüntüyü girdiler. Çok gereksiz şeyler bunlar önemli bir maç arifesi. Ters bir durum yaşayıp ikinciyi görmez umarım.ilk yarinin sonunda oldu ya. itiraz'dan. mal iste,..
Böyle profesyonellik olmaz kafasına göre sarı kart gören adama para cezası verilmeli. Hakem süre dolduktan sonra korneri kullandırmak zorunda değil resmen Luyindama kendi kaşındıUlan 45 dk top oynama sonra maçı bitirdi diye hakeme itiraz et kart gör bu hangi seviye mallık
Luyindama 2. Yarı bir sarı kart daha görüp kırmızı kart cezalısı duruma düşerek Başakşehirle oynayacağımız şampiyonluk maçında cezalı duruma düşerse hiç sasirmam öyle bir salak oyuncu
ztk kural kitapçığına göre 2. sarıdan görülen kart ligi etkilemiyor diye biliyorum knk sakin olalımSemih Kaya vs Basaksehir videosunu hazirlamaya basladim kanka pazar aksami yukluyorum youtube'a
golu bulup cikarmak lazim nolur nolmaz ahmet veya semih idare eder bu macida basaksehir macinda zorEvet tam mesajı yazdım görüntüyü girdiler. Çok gereksiz şeyler bunlar önemli bir maç arifesi. Ters bir durum yaşayıp ikinciyi görmez umarım.