Akhisarspor'un 11'i: Fatih, Vrsajevic, Zeki, Caner, Rotman, Kadir Keleş, Miguel Lopes, Barbosa, Güray, Sissoko, Manu.

Fernando - Donk Başak maçına saklanmış gibi hoca bu ikiliden şaşmayacak gibi

Süper Kupa intikamı gelsin !
Acımadan KOYALIM

Kupanın birini akbile ve başındaki comara diğer kupayida fikoyla yalı comarina boydan boya monte edelim.

Marcao, Feghouli ve Diagneden en az 2 kisi bence yedekte olmaliydi. Sonuncuyu 4 yedek oyuncuyu yenemiyorsak, kupayi hakketmemis oluruz. Basaksehir maci daha önemli.

ömer bayram bize penaltı golu atmıs super kupada yav
bize konyadan geldı bu sanıyordum ben

Hocayi daha fazla rotasyon yapmamakla suclayanlar ne amacliyor gercekten merak ediyorum. Kulübedekileri ilk 11'e yazsak Akhisar handikapla kazanir.

Sanki elimizde dogru dürüst yerli futbolcu var da hoca oynatmiyor. Yedek kaleciyi böyle bir macta oynatacak degil. Ayrica Semih-Ahmet ligde bunlardan daha kötü stoper yoktur. Bunlarin oynadigi her mac kayiptir. Bes para etmezler.

Emre Tasdemir ve Ömer Bayram seviyesi cok düsük, beceriksiz oyuncular. Hoca en kötü saglam Mariano'yu bile oynatip bunlara normal sartlarda hic forma vermez. Oynadiklarinda ne yaptiklarini biliyoruz.

Sünepe Sinan zaten yolcu hayirlisiyla. Mugdat'in seviyesi cok düsük. Yunus'u da hazir görmüyor hoca. Epeydir oynamiyor ama en son oynadiginda fizik olarak cok kötü durumdaydi. Böyle bir final macina ilk 11 cikmasi düsünülemez.

Geriye kalanlar da yerli olmayan Donk-Fernando-Nagatomo üclüsü iste. Nagatomo'yu yedekte iki yerli bek var diye yabanci sinirindan dolayi kadroya almamis. Mitroglou zaten sakat. Kadro disi kalmasaymis Eren Derdiyok'la kulübede en azindan derme catma dahi olsa bir yerli oyuncu olurdu.

Yerli oyuncularin olmazsa olmaz katki yaptigi tek mac Göztepe macinda Sinan'in attigi gol. Diger skor katkilarinin hepsi duran top veya Eren'in kafasina atilan 2 ortayla gelen gol. Sinan'in golü de Feghouli-Mariano tarafindan top Göztepe ceza sahasina pasla gönderiliyor ve Göztepeli defans iska gecince Sinan topa dogru dürüst vuramamasina ragmen gol oluyor.

Ozan Kabak disindaki tüm yerlileri topla anca 3 oyunculuk katkilari var/yok.

Geri
Üst Alt