Işte bu be!!!!!!!!!!!!!
004c3c2096ed32261c1cd7c2556e3284.jpg

0-5 bitse böyle zevkli olmazdı :asd:

2 hafta boyunca herifleri doldur doldur kararlar doğru da olsa mimlenir herifler. Zaten koyun oldukları Göksel'in zorlamasıyla dandik bildiriyi koşa koşa imzalamalarından belli. Ben objektif bir Galatasaraylıyım, Beşiktaş maçında Bülent ilk yarım saat Beşiktaş'ı doğradı, Rize'de kırmızı haksızdı, şu maçta bu kadar kuduracak ne vardı peki? İki tane aptal saptal penaltı, biri klasik hücum oyuncusu mallığı, diğeri Miguel çirkefinin iğrenç kontrolünden sonra ilk yarıda Caner kazması kadar şanslı olmaması müdahelesinde. Ama işte bu cahil cühela adamları bu kadar doldurursan kendilerinin her aptallıklarında bağır çağır bir hal olurlar.

Onun dışında iğrenç futbol, Diagne şov ve neredeyse küme düşmüş takıma aynı sezon içinde kaybedilecek kupa. Şampiyonluk yarışırında hemen her takımı izliyorum emin olun hiçbiri şampiyonluğu hak etmiyor, biz dahil. Ligin kalitesi o kadar düşük ki biraz momentum yakalayan, taraftarı olan takımı havudu götürüyor. Yoksa kimsenin bir şey oynadığından değil. Bugün uyuşukluğumuza mı kızsam, laubaliliğimize mi bilemedim. Kupa hayırlı uğurlu olsun ama Pazar bu kafada oynarsak yakın tarihimizin en büyük hayal kırıklığını yaşayabiliriz. Akhisarlı Fatih'e de her türlü uyuzum. Tam bir Trabzonlu olarak kendisine en çok saygı duyan takıma karşı Volkan Demirel kesilmekten başka yaptığı bir şey yok. Ulan hıyar, her maça böyle hazırlansan da Soldado'nun kucağına topu tokatlamasan bir daha.

Bu takımdan iyi futbol beklemek hata olur. Bu takım iyi futbol oynayamaz. Orta sahası ağır ve şut çekmiyor. Defansı hataya çok müsait. Avrupada kevgire çevirirler, affetmezler.

Bu Diagne'yi kim istediyse çıksın özür dilesin. Ben böyle rezil bir forvet görmedim. Her pozusyonda yerde. Net psnaltıda bile inandırıcı değil. Topa vurmaktan aciz.

antuya gore penaltilar penalti degilmis vay anasini

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe'lilere de yazık valla adamların ömrü bizim kupa seramonisini izlemekle geçti.

Geri
Üst Alt