seneye diagne mitroglou ile şampiyonlar ligi gitmez. ikisi de çakılı ve hareket edemeyen oyuncular bize daha çok hareketli bir santrafor lazım.

Akhisar'ın maç boyunca hakeme oynamasının nedeni Göksel-Ali-Fiko üçlüsünün son dönemde yapmaya çalıştıkları algı operasyonuydu. Bunda da nispeten başarılı olmuşlar lakin yine bir taraflarına girdi şerefsizlerin! Sen rakip oyuncuya penaltı yapıyorsun ama hakem penaltı vermesin istiyorsun :red: Bu nasıl bir mallık lan?

Ayrıca Fatih Hoca'ya da bir çift lafım var. Hoca sen Selçuk penaltı atsın diyorsun lakin oyuncun seni sallamayıp topu zorla alıp penaltıyı kaçırıyorsa kendini sorgulaman lazım. Ayrıca Selçuk nedir allasen? Ahı gitmiş vahı kalmış Selçuk'u sen final maçına koyuyorsun olacak iş değil. Yan pas geri pas başka bir şey yok. Donk girince takım biraz top oynamaya başladı.

Diagne'ye ise diyecek lafım yok. İsterse Başakşehir maçında hattrick yapsın lakin sezon sonu defolsun gitsin. Araba Çinliye bir yere iteleyin bu hıyar ağasını!! Hocan sana penaltıyı sen atma demiş sen kafana göre iş yapıyorsun! Defol git çakma Balotelli!!

Sende olmasan ne yapardık...
Helal olsun Feghouli.

Takımdaki en iyi futbolcu

128bda107745f22270e864a232dea28a.jpg

papzın cayırına migel lopes heykelı dıker heralde mamacı ali

2 hafta boyunca herifleri doldur doldur kararlar doğru da olsa mimlenir herifler. Zaten koyun oldukları Göksel'in zorlamasıyla dandik bildiriyi koşa koşa imzalamalarından belli. Ben objektif bir Galatasaraylıyım, Beşiktaş maçında Bülent ilk yarım saat Beşiktaş'ı doğradı, Rize'de kırmızı haksızdı, şu maçta bu kadar kuduracak ne vardı peki? İki tane aptal saptal penaltı, biri klasik hücum oyuncusu mallığı, diğeri Miguel çirkefinin iğrenç kontrolünden sonra ilk yarıda Caner kazması kadar şanslı olmaması müdahelesinde. Ama işte bu cahil cühela adamları bu kadar doldurursan kendilerinin her aptallıklarında bağır çağır bir hal olurlar.

Onun dışında iğrenç futbol, Diagne şov ve neredeyse küme düşmüş takıma aynı sezon içinde kaybedilecek kupa. Şampiyonluk yarışırında hemen her takımı izliyorum emin olun hiçbiri şampiyonluğu hak etmiyor, biz dahil. Ligin kalitesi o kadar düşük ki biraz momentum yakalayan, taraftarı olan takımı havudu götürüyor. Yoksa kimsenin bir şey oynadığından değil. Bugün uyuşukluğumuza mı kızsam, laubaliliğimize mi bilemedim. Kupa hayırlı uğurlu olsun ama Pazar bu kafada oynarsak yakın tarihimizin en büyük hayal kırıklığını yaşayabiliriz. Akhisarlı Fatih'e de her türlü uyuzum. Tam bir Trabzonlu olarak kendisine en çok saygı duyan takıma karşı Volkan Demirel kesilmekten başka yaptığı bir şey yok. Ulan hıyar, her maça böyle hazırlansan da Soldado'nun kucağına topu tokatlamasan bir daha.
Yazdıklarına katılıyorum renktas bı konuda yanlışın var..rizedeki kırmızı kart çok doğru bı karardı..adam topa vurmadan Emre'nin topu aldığını goruyo durmayarak aynı hızla kramponun burnuyla tibia fibulayi dagitiyo..olması gereken vuruş esnasında görüp ayağını üstten aşırtma ya da yavaşlatmak di hiç durmayıp suistimal etti bazen yapılır o pustca .duramadim ayağına rakibe hafif dokunulur..ama o pozisyonda herif düşmanca hiç hiz kesmedi hayvan gibi vurdu..kötü niyetliydi itiraz etmedi zaten .var maç esnasında vermedi o görüntüyü lig tv olaylar abarinca yayınladı o ters acıyı orda çok belli

O değil de aleyhimize yaratılan algı operasyonu yabancı oyuncuyu bile böyle etkiliyorsa yuh diyorum. Bizi seneler önce herkesin nefret ettiği Fenerbahçe'nin durumuna düşürmek istiyorlar.
Biz tek siz hepiniz. Daha sezon başı kurdular bu kumpas çetesini. Bunlardan mı korkacaz

lan hemen su kupayi kaldirinda eve donun artik yarin antreman var pazar gunu daha onemli macimiz var hadi la

Penaltilara akhisarlilarin saçma itirazi son zamanlardaki algıdan dolayı yoksa bu penaltilara itiraz etmek için atmak olmak lazım antuya filan bosverin onların derdi adalet değil neden kayirmiyorsunuz aslında hepsinin derdi o

Gram zevkim kalmadi su mac icin kupa icin. Penaltilar dogru ama penaltiya getirmek artik beni baydi. Su duruma getirmeden bitirsek su olayi bu durumlara gelmeyecekti

Bu fatih ne mal bir herifmis. Kariyerini bitirdi denyo.

Geri
Üst Alt