Turu geçemeyiz.

Cumartesi de tamamen havlu atarız.

ne oynadik biz

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umudumuz Ekrem başkana kaldı başakşehiri çeker ligden belki

2 hafta güzel tatil yapmışlar,Fatih hocam da artık sorgulanmali, şampiyonlar ligi rezil bı şekilde gitti,lig gitti gidiyor,kupa ha keza.ben cidden iptal ettirdim ilk yarı sonu ligtvmi ,seneye de sinir hastası olamam.evet başarı odakliyim.yillik milyonlar alan adamların bu saçma sapan oyununu izlemek için ,ailemin rizkindan zındık vermem artık.gs store alışverişleri de dahil.amerikayi tekrar keşfetmeye gerek yok,gazla değil taktikle çalışan bir TD istiyorum.

Lig maçıda farksız olacak gol atamayız biz bu takıma hemde Ndiaye ve Luyindama olmayacak.

Malatya 2 kupadan birden edecek bizi sanırım. Onlarda sarı kırmızı, ironi de cabası

Keşke şu teneke kupasından en başta elenseydik.safi zarar bize

Maçın en iyisi Faslı

Allah rızası için yapmayın şöyle yorumlar..Bazı gerçekleri göremiyorsanız ne olur yorum yapmayın.

Belhanda denen yetersiz maçın en kötü oyuncularındandır..
Nasıl izliyorsunuz arkadaş maçı..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne alaka 2 farklı konu sonuna kadar laf etme hakkımız var benim param Adebayor'un akşam yemeğine gidecek laf etmiyecem ha öyle mi yok öyle dava.
O konuda tabiki öyle benim demek istediğim o malların enazindan bir oyun sistemi var skoru buluyor oyunu kutluyor
İyi kötü bir disiplin var
Bizde hiçbiri yok

Levent senin gbide yorumcu olmaz ama türkiyede oluypr işte yalaka herif senden de elektrik direği bile olmaz

Gün geçmiyor ki yeni bir rezillik ile karşılaşmayalım.

Geri
Üst Alt