Kasımpaşada takır takır hava topu alan herif bizde sinmiş kedi gibi oynuyor.1.93 boy var 1 tane kafa topu bile alamıyor adam.Yerden zaten ağır.Şimdiden bunun için transfer görüşmelerine başlasınlar bence.25 gol civarı atar bitime kadar gol kralı ayağına gömsünler keriz bir klübe.

Kusura bakmayin da bizim takimdan bi cacik olmaz. Forvet dedigin top saklayamiyor. Onyekuru ince birsey uflesen dusuyor. Feghouli sprinter bir oyuncu degil adam gecemiyor. Fernando orta sahada dikilip kaliyor. N'diaye nin iyi bir sutunu su ana kadar gormedim. Mariano hizi gitmis sadece pas atiyor. Sadece bir Marcao Luyindama Muslera var. Bu gidis iyi degil. Boyle oyniyacaksak avrupaya ya gitmeyelim. Biktim ya hic zevk vermiyor.

Ndiaye onyekuru diagne belhandanın olduğu takımın iyi oynaması özellikle iyi kapanan takımlara karşı pozisyon üretmesi ancak tesadüflere kalar..takımın zeka seviyesi inanılmaz düşük..Ama bakıyorsun aldıkları maaşlara tamamen ters orantı..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle bu takımın en büyük sorunu zeka ortalamasının çok düşük olması

Maç sonu yeni hoca önerileri doluşur yine.

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Milli ara yine hüsran... Neden böyle hakikaten anlamıyorum...

Gecmis sayfalari okumadan burdan sorayim dedim. Kimleri çöp listesine aldik?

Eve anca gectim ikinci yariyi izlerim diyordum ama yorumlari gorunce vazgectim degisim negatif yonde demek ki kendime bu kotulugu yapamicam.

Marcao ve biraz Ndiaye dışında herkes ölü.

Ulan modeste ettin ağzımıza modeste. Sezon başı gelseydi şuan şampiyonduk ve 10 milyonumuz da cebimizdeydi

Çok farketmez abi oyun oynayamıyor takım. Son haftalara girmiş ve 6 puan geride değilde orta sıralarda amaçsız takılan takımlar gibiyiz. Tr kupası falan farketmez iki top yapamıyoruz.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
normal karsilamak lazim aslinda, kadro yapımızdan kaynaklaniyor bu kötü oyun.
Uyumsuz oyuncularsan kuruluyuz. Cok gol atti diye forvete gidip 10 milyon euro bayildik, takimi oynatabilir mi biz ona gol attirabilir miyiz bunlar sorgulanmiyor hic.
Bir stoper hattina nazar degmesin iki nokta atisi yapildi umarim devami gelir.

Kotu oynayisimizin sebebi calima giren 3 oyuncumuz bunlara arkadan fernando hayalet olarak eslik edince sonuç bu oluyor.

4 haftadir takimin en iyi oyuncusu badou ise oturup bir dusunmek lazim

bunlar neden metin oktay selamı vermeye başladı son 1 yıldır.

Haci adamin kanali tabi o cikacak ben mi cikayim
Ek olarak basi kapali kosusturan kucuk kiz sorgilulanmasi gereken sey

Geri
Üst Alt