Diagne mı ?!!!

Ulan Kostas sana ne yaptı @Fatih Terim ?!

Bu macta turu geçip, 4 gün sonra Konya maçını da alırsak,
Ağustos sonunda 3 kupayi da almış oluruz.
Bir de fb men/transfer yasağı aldı miydi
yazın bomba gecer

Transfer açısından yaz sıkıntılı geçer.Satmadan alamayız derken ağustosun son haftasını görürüz. Gerekli takviyeleri tamamlamadan sezonu açarız. Kadro planlamasında profesyonel desteğe ihtiyaç var.

kostas yedeklerde de yok ha

Mitro Malatya'ya gitmedi mi yav yedeklerde de göremedim?

biz elenelim istiyoruz, adam tam kadro çıkmış. Final maçı Sivas'ta ve Başakşehir maçı öncesi olacak. O maç belki de sezonu tayin edecek maç olacak. 1 hafta boyunca o maça hazırlanmamız gerekecek.

Umarım eleniriz.

biz elenelim istiyoruz, adam tam kadro çıkmış. Final maçı Sivas'ta ve Başakşehir maçı öncesi olacak. O maç belki de sezonu tayin edecek maç olacak. 1 hafta boyunca o maça hazırlanmamız gerekecek.

Umarım eleniriz.
Alınacak bir kupa varsa GALATASARAY başak gibi bilerek ilenmez.

Kalmış 2 maç, şu saatden sonra 5 lig, 2 kupa maçı oynayamayacak mi şu takım? Kaldı ki oynadigin takim malatya ve akhisar olacak finalde!

Umarım bu maç yaşanacak her hangi bir sorun konya maçına ve diger diğerlig maçlarına yansımaz.

Sakatlık ve cezalı olmadan bitmesi dileğiyle

Transfer açısından yaz sıkıntılı geçer.Satmadan alamayız derken ağustosun son haftasını görürüz. Gerekli takviyeleri tamamlamadan sezonu açarız. Kadro planlamasında profesyonel desteğe ihtiyaç var.
Vallah biz bu sezon 3 kupayi alalım
FB ceza alsın
CL gelirimizi alalım mis gibi
Biz alırız satarız hoca yonetim falan yapar bir şeyler, onu da onlar düşünsün artik
İlk uc madde yazımızın bomba geçmesi için gayet yeterli benim acimdan

İşte kadro diye buna derim.

Geri
Üst Alt