Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.477
- 8.843
- 1.698
Bu luyindama bize cok zarar vermeye basladi. Su olayin konya macinda fln oldugunu dusunmek bile istemiyorum. Marcao insallah biseyi yoktur donk marcao ciksak daha iyi son 5 hafta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bir hatası.. 50 tane hatası var. Pas veremiyor. Oyunu sıkıştırıyor. Kaptırınca rakip kontra ayağa geçiyor.?
Bi hata yaptı diye edilmedik laf kalmadı adama.
Omuz ile de gol atilir. Ve Malatyalinin omzu cok net öndeKol ofsayt icin gecerlimi?
Benim bildigim vücüd daki gol atabilecegin yerler sirf...
e buna nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz ki ofsayt diye anlaşılmıyor ki
Kol ile gol atabiliyormusun? Evet . Boylece gecerlidirKol ofsayt icin gecerlimi?
Benim bildigim vücüd daki gol atabilecegin yerler sirf...
diagnenin pozisyonu da ofsayt gibi görünüyordu
bi durun çizgiyi çeksinler sonra sövelim adamların ne anasını ne bacısını bıraktınız 2 dakkada
Neden dirsekten cekildi? Dirsek ile temas edemiyorsun ki topa
.VAR da hangi anasını sabah akşam silkeleyim üzerine bacısıyla karısını koyduğumun çocuğu var?
gscimbom klasiği?
Bi hata yaptı diye edilmedik laf kalmadı adama.
Luyindama pas veremiyor öyle mi? Iki stoperimiz de orta sahadakilerden daha iyi pasör, topla daha iyi oynuyorlar. Takımın hiçbir oyun planı olmadan mal gibi sahaya dizilmesi ve bu yüzden pas atacak adam bulamaması onun suçu değil..Ne bir hatası.. 50 tane hatası var. Pas veremiyor. Oyunu sıkıştırıyor. Kaptırınca rakip kontra ayağa geçiyor.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya ceza sahası çizgisi yamuk ya ofsayt çizgisi yamuk. İleriye doğru daralma var