Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.616
- 7.163
- 913
beyler saka maka dep icin iyi oynuyoruz rakipde asiri motiveydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok bencil cunku. Burak yilmaz forvette neyse sol acikta bu herifEn iyi futbolcumuz bu sene Onyekuru ve bu adam ilginç şekilde beğenilmiyor. Sezonda en az 20 gol katkısı veren kanat oyuncusunu beğenmemek de ne bileyim.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru, gol olan topu saymadım, malatyalı topları saydım sadeceBunu yazmak icin girmiştim.. ama 3 değil 4’lük![]()
En iyi futbolcumuz bu sene Onyekuru ve bu adam ilginç şekilde beğenilmiyor. Sezonda en az 20 gol katkısı veren kanat oyuncusunu beğenmemek de ne bileyim.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arsenal habere Barcelona yı çeker
Lukunkuyu feci anımsatıyor.bi türlü düzelmediLan cagne çekip mi çıkmış bugün
Cristiano Ronaldo da bencil. Hücum oyuncusunun bencil olması çok önemli değil. Ayrıca Burak Yılmaz şu an ligin en iyi futbolcusu. Burak Beşiktaş'a en az 10 puan tek başına kazandırdı.cok bencil cunku. Burak yilmaz forvette neyse sol acikta bu herif
Feghouliye yoktan kart verdi ya büyük yetenek bu hakemUlan serefsiz hakem cakilmayacak yerlerde hep bize kart cikariyor, kasla goz aradi henryye de kart vermis
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olmaz. 100% Olmazbu onyekuru büyük topçu olacak imrenerek izleyecez bence