⚽ ZTK 19/20 5. Tur M:1 | Galatasaray 0-2 Tuzlaspor | MS | 4 Aralık | A Spor

Biz devre arası 1 değil 2 forvet almalıyız derken bu yüzden diyorum.bu takım gol kabızı yoksa ligin en az gol yiyen takimı.10 numara kanat ve forvet öncelik olmalı
Forvet mutlaka lazım falcaoya guvenemeyiz 1 tane forvet lazım mutlaka
Banegayi arada sevillada izliyorum.monchi bence sözleşme uzatır adam resmen şiir gibi frikik atıyor korner atıyor bize böyle oyuncu lazım
Ve kiralık.bile olsa 2 tane kuru tarzı skorer kanat lazım
Babel emre Jimmy alayını topla 1 kuru etmiyor

Bek mek palavra.devre arası gidin 3 forvet 2 oyun kurucu 3 kanat alın anasını satayım,yeter be.takım pozisyon kabızı asist yapacak adam da yok gol atacak adam da yok.

Fatih hoca ilk yarı bitmeden soyunma odasına gitmiş.
Böyle bir şeyi 2002 senesinde Elazığ deplasmanında 87. dakikada yediğimiz penaltı golü sırasında yaptığını hatırlıyorum.

Mustafa kapı ve atalayın sozlesme uzatmamasini normal karsiliyorum hala selcuk oynuyorsa ve sans verilmiyorsa gitmek istemekte haklilar

Şu maça full genç çıksak ne kaybederiz? En fazla bir maç. Rövanşına as kadro çık. Elensek yine sorun olmaz.

Emre mor ve jimmy boş transferler hiç bi halt olmaz bu ikisinden.el freni gibiler

2020'yi bekleyin renktolar

Yunus en fazla tuzlada oynar işte.Gördugum en balon oyunculardan biri olabilir.

4 forvetli kadrolardan forvetsiz kadrolara geldik .3 senedir böyle, bi ara sadece eren vardı sonra sadece gomis şimdi de sadece falcao. Skandal bi kadro yapılanması

Şu maça full genç çıksak ne kaybederiz? En fazla bir maç. Rövanşına as kadro çık. Elensek yine sorun olmaz.

Şu anda öndeydik gençlerle oynasak. Zira bu leş dinozorlardan daha kötü oynayacaklarsa lisanslarını iptal ettirip başka mesleğe yönelsinler yol yakınken. Sahada ne yaptığını bilen tek oyuncu 16 yaşındaki Emin.

January-2020-Calendar-Template-Editable.png

Emreden bir b_k olmaz, böyle bir kolay maçta bile bir farklılık gösteremeze o demek ki o Galatasaray oyuncusu olamaz..

Bizim altyapı hep boyle, halisaha seviyesindeki u21-19 ligi var, hicbiri a takim seviyesinde degil bu 16lik iyi yine, suleyman lus a takima cikabilecek tek adam. Atalay falan hikaye. Moustapha Door yetenekli ama oralarda oynuyor. Hollandali olsa az alkmaarda heerenveende falan a takimda oynardi cunku bizdeki bakisla onlardaki farkli... Neyse mac konusu disina cikmayayim ama bi cacik yok altyapıda bunu bilelim

Geri
Üst Alt