⚽ ZTK 19/20 5. Tur M:1 | Galatasaray 0-2 Tuzlaspor | MS | 4 Aralık | A Spor

Eminin gecip verdigi pasa bak, ahmetin yaptigi malliga bak

Emre mordan 50 sene bi mok olmaz zorlama hoca.oynat erencanı işte bunun yerine

Özet
İlk yarı bitti bitiyor, kaleyi bulan şut yok.

Tuzladaki Yasin seriden daha kisa yuh

In fatih terim we trust!!!!!!!

Bu adamlar mı formayı kapacak sadece gülerim.Fatih hoca çoktan emeklilik planlarını yapmıstır.Takımda hicbir agırlıgı yok suan.

Emin’in ayağı düzgün. Başka bir şey söylemek zor çünkü ona pek bir iş düşmedi. Tuzla’nın düzgün tek atağında Ahmet Emin ikilisi hücum oyuncusunu ortada bomboş bıraktı. Suç kimde bilmiyorum. Tekrarını İzlemek lazım.

Emre Mor’da ben gerekli ışığı görüyorum. Israr edilirse iyi bir oyuncu kazanırız. Son hareketlerinde sıkıntı var. Kendini geliştirmesi, pas ve şut çalışması lazım. Teknik ekibin de onu çalıştırması lazım.

Yunus’un ilk çıktığı dönemle şu an arasında hiç bir fark yok. Fiziksel olarak kendini güçlendirmesi lazım demiştim, hala diyorum. Fiziğini bir gram geliştirmemiş.Bence Yunus’tan iyi bir futbolcu olmayacak. Taraftarın övüp, yıllarca bizde kalıp hiç bir zaman bir üst seviyeye çıkamayacak bir oyuncu olacak gibi görünüyor.

Taylan çok koşup pres yapıyor. Ayağı düzgün görünüyor ama net bir fikir edinemedim. Topsuz alanda da sürekli hareket halinde olması bir Türk oyuncusu için büyük artı.

Jimmy bence Galatasaray kalibresinde bir oyuncu değil. Çok boş alan bulursa iyi paslar verebilir ama bence bu adamdan pek bir şey beklememek en doğrusu olur.

Taylan ve Emre Mor çok istekli aferim.

nagatomonun sag bekte yaptiklari daha bir ortaya benziyor. soldan hic top geciremiyor. diger tarafta bi tik daha iyi

Taylan fizik olarak takımın en iyisi geçen yılda Erzurum un en iyisiydi ve bu adama hoca dedi ki taylanin fiziği zayıf

Nagatomonun ortalari iyimis lan aslinda. Sag bekde oynasin iste kisa kadaf

Gol atmayı geçtik,bu takımın tek bir gol pozisyonu yaratması bile mucize.
Tabii bunda Tuzla’nın EPL takımı olmasınında payı büyük.

Geri
Üst Alt