Emin’in ayağı düzgün. Başka bir şey söylemek zor çünkü ona pek bir iş düşmedi. Tuzla’nın düzgün tek atağında Ahmet Emin ikilisi hücum oyuncusunu ortada bomboş bıraktı. Suç kimde bilmiyorum. Tekrarını İzlemek lazım.
Emre Mor’da ben gerekli ışığı görüyorum. Israr edilirse iyi bir oyuncu kazanırız. Son hareketlerinde sıkıntı var. Kendini geliştirmesi, pas ve şut çalışması lazım. Teknik ekibin de onu çalıştırması lazım.
Yunus’un ilk çıktığı dönemle şu an arasında hiç bir fark yok. Fiziksel olarak kendini güçlendirmesi lazım demiştim, hala diyorum. Fiziğini bir gram geliştirmemiş.Bence Yunus’tan iyi bir futbolcu olmayacak. Taraftarın övüp, yıllarca bizde kalıp hiç bir zaman bir üst seviyeye çıkamayacak bir oyuncu olacak gibi görünüyor.
Taylan çok koşup pres yapıyor. Ayağı düzgün görünüyor ama net bir fikir edinemedim. Topsuz alanda da sürekli hareket halinde olması bir Türk oyuncusu için büyük artı.
Jimmy bence Galatasaray kalibresinde bir oyuncu değil. Çok boş alan bulursa iyi paslar verebilir ama bence bu adamdan pek bir şey beklememek en doğrusu olur.