⚽ ZTK 19/20 5. Tur M:1 | Galatasaray 0-2 Tuzlaspor | MS | 4 Aralık | A Spor

Yunus, Atalay, Mustafa Kapı 2-3 yıldır taraftar önündeler. Ne yazık ki bir adım öte gidemediler. Atalay ile Kapı'nın sözleşme sıkıntısı var diyorlar. Sözleşme uzatmadıkları için kadroda pek şans bulamıyorlarmış. Bize Ozan Kabak gibi işini yapan, saçı başı oynamayan genç lazım. Bakalım bu Emin nasıl çıkacak?

Emreden bir b_k olmaz, böyle bir kolay maçta bile bir farklılık gösteremeze o demek ki o Galatasaray oyuncusu olamaz..
Galatasarayı geç 1.ligde bile oynayamaz bence.ciddi manada futbolun nasıl oynandığını bilmiyor.yaptığı tek şey 2-3 kişi arasına dalıp topu kaybetmek

Merak etmeyin renktaslar cok iyi olacak
Ocak ayini bekleyecegiz
Sonra Haziran
Sonra 2-3 defa daha Ocak-Haziran

4 forvetli kadrolardan forvetsiz kadrolara geldik .3 senedir böyle, bi ara sadece eren vardı sonra sadece gomis şimdi de sadece falcao. Skandal bi kadro yapılanması

sezona falcao andone babel ademli bir santrafor alternatifi ile girildi daha ne olacak ki

sanki bunların hepsi sağlamken adam gibi pozisyon bulduk da sorun santrafor oldu

Tuzla'ya karşı da gol atamazsak yuh yani.

Bu selçukla bu sene sonunda da futbolucu olarak sözleşme uzatacak kadar arsız değillerdir herhalde... Ama bu evladımız başka görevler alarak kesinlikle daha çok uzun yıllar kulübü sömürür...

donk mariano ve belhanda mi oyuna girecekler yoksa

Takımın bu sezon ki sorunu 3.bölgede inanılmaz kötü,kısır,organizasyonsuz olması. Bu hem rezalet kadro yapılanmasından kaynaklı hem de teknik ekipten kaynaklı ama bence asıl sorun kadro yapılanması.çünkü kadroda şuan bu adam gol atabilir diyebileceğimiz tek adam el freni babel.önceki sezonlarda onyekuru gomis rodrigues bu yükü tek başlarına bi nebze taşımıştı

Takım topu çok yavaş dolaştırıyor. Sanki City gibi pasla rakip kaleye girmeye çalışıyorlar. Uzaktan şut ve orta neden denemiyorlar anlamıyorum. Bu düzende Tuzla bile karşımızda sağlam görünür.

Telefona bildirim gelmese Galatasaray maçlarından haberim olmayacak. Teşekkürler Terim. Tuzla'ya bari gol atın Tuzla bu Tuzla. İtalyan milli takımı gibi defans yapacak halleri yok ya.

Takım topu çok yavaş dolaştırıyor. Sanki City gibi pasla rakip kaleye girmeye çalışıyorlar. Uzaktan şut ve orta neden denemiyorlar anlamıyorum. Bu düzende Tuzla bile karşımızda sağlam görünür.
3 adam aldık babel emre jimmy .üçü de el freni.belhanda zaten el freni feg bu sene kötü.sonuç ortada

Kimse bana FT gec oyuncu çıkarıyor demesin, Ozan zorunlu oldu icin oynatı, şimdi böyle bir maçta genç oyunculara şans verilmiyorsa ozaman buna ben korkmak derim..

Selcuga sovecektimde vazgectim herif lig maclarında yapamadigi ne varsa bu maçta yaptı. Ulan tuzla defansindan hallice defanslara mala bağlayan adama bak.
Bir frikik birde oldurucu pas vermiş. Emre denen herif kale çizgisinden taca atmayı basardi

##Hemen bir portekizli hoca##

Takımın bu sezon ki sorunu 3.bölgede inanılmaz kötü,kısır,organizasyonsuz olması. Bu hem rezalet kadro yapılanmasından kaynaklı hem de teknik ekipten kaynaklı ama bence asıl sorun kadro yapılanması.çünkü kadroda şuan bu adam gol atabilir diyebileceğimiz tek adam el freni babel.önceki sezonlarda onyekuru gomis rodrigues bu yükü tek başlarına bi nebze taşımıştı
falcao andone adem babel feghouli akbaba bunlar gole yakin isimler ama akbaba yarim sene sonra topa daha yeni dokundu

feghouli ölmüs
falcao 3 mac oynadi yok
andone devreyi kapatti
babel eh iste
adem kendi capinda gayet verimli

belhanda yunus mor jimmy pek gol atmaz.

Şutsuz ve pozisyonsuz bir ilk yarıyı daha bitirdik. Demek ki rakip farketmiyor bizim sistemimizde olayımızda bu. Artık Fatih Terim masal anlatmasın biz seyircilere.

Geri
Üst Alt