- 6 Eylül 2014
- 83.225
- 56.797
- 4.283
3-5-2 oynarız herhalde. Şener mümkünse oynasın artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyon lanYok 20
Ve Mayista sampiyon olur .Terim tam kadro çıkarır. 85'e kadar 2-0 önde götürürken yine her zaman olduğu gibi son dakika golünü yemeyi esirgemez canımız oyuncularımız. 2-1 yenip eleniriz.
Maçtan sonra mikrofonlara konuşan Terim "Cumartesi günü mücadele gücü yüksek bir maç oynadık. Bu maça da tam kadro çıkmak zorunda kaldık oyuncularım dinlenmeye fırsat bulamadı. 3-4 günde bir maç oynuyoruz. Tuzlaspor dirençli bir takım. Oyundan hiç kopmadılar. Golü de buldular. Tebrik ediyorum. Tur için bir gole ihityacımız vardı ama olmadı. Taraftarlarımızdan sabır istiyorum Ocak ayında neyin ne olduğunu görecekler." der ve konu biter.
CL maçına mı çıkıyoruz ? bu kadro bu maçta oynarsa lig maçında ne hale gelirler ? bence full yedek çıkmalı maça.Muslera
Mariano Donk Ahmet Nagatomo
Feghouli Taylan Ömer Belhanda
Falcao Adem
Okan-Taşdemir-Selçuk-Jimmy-Mor
Ciktiklari CL maclarini gördük. Bu haydutlarin nesini dinlendireceksin? Adam olup en azindan su maci kazansinlar.CL maçına mı çıkıyoruz ? bu kadro bu maçta oynarsa lig maçında ne hale gelirler ? bence full yedek çıkmalı maça.
ağzından yel alsın . bu maçı kaybetmemiz şart. umarım her zamanki vurdumduymazlıkları devam eder de sıkıntısız şekilde eleniriz.Ciktiklari CL maclarini gördük. Bu haydutlarin nesini dinlendireceksin? Adam olup en azindan su maci kazansinlar.
falcaonun moral bulmasi mi önemli yoksa galatasaray mi önemli heis?Bu maçtan tek beklentim Falcao gol atıp moral bulsun, skor umurmda değil. Şöyle 2-3,3-3 falan gollü biterse keyifli olur
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi