Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.007
- 4.042
- 1.748
Elersek biz kupaların takimiyiz elenirsek kupanın cazibesi kalmadi süt kupası deriz olur biter ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esenyurt stadında oynanacak maç.falcao yu oynatir bence en azından bi 45 dk görürüz gibiFalcaoyu oynatmak büyük risk sahaları bildiğim kadarıyla suni çim tekrar sakatlanabilir diğer taraftan babel de yok adem yetersiz iki ucu pis değnek durumu
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ademin son dakika gol attigi macta atmistik rakip 8 biz 10 kisiydik
Böyle başlarsak maça bir ihtimal eleriz Tuzla'yı. Yok Emre Mor, Jimmy Durmaz, Ahmet Çalık, Emre Taşdemir falan oynayacaksa işimiz çok zor.
Muslera
Mariano Donk Emin Nagatomo
Taylan Belhanda Ömer
Feghouli Falcao Adem
Falcaonun oynamasi sart‘da. Aklima fransada oynadigi kupa macindan sonraki capraz bag kopmasi geliyor aklima ( alt sinif takim. Sakatlayan türktü. Kolombiyalilae ölüm ile tehdit etmislerdi)falcao'nun attığı gollerden sonraki haftalarda "getirin tuzlaspor'u falcao kardeşiniz show yapacak" sözlerini okur gibiyim
Çünkü o zaman Falcao, Dünya Kupasında oynama şansını elinden kaçırmıştı. Şimdi sakatlansa ne olacak zaten Dünya kupasında bir daha hayatta oynayamaz.Falcaonun oynamasi sart‘da. Aklima fransada oynadigi kupa macindan sonraki capraz bag kopmasi geliyor aklima ( alt sinif takim. Sakatlayan türktü. Kolombiyalilae ölüm ile tehdit etmislerdi)
Olan bize olacak. Ritim yakalamasi gerek. Böyle maclar aslinda ideal. Ama adamlar cok pis dalacak gecmek icinÇünkü o zaman Falcao, Dünya Kupasında oynama şansını elinden kaçırmıştı. Şimdi sakatlansa ne olacak zaten Dünya kupasında bir daha hayatta oynayamaz.
As kadro çıkmamak lazım. Eleneceksek de elenelim. Göztepe maçında puan kaybı demek şampiyonluğa iyice havlu atmak demek.
Hoca herhalde ligi kaybettim en azından TR kupasını alayım diye düşünüyor imhoas kadro olacak b iht. zira idman fotolarinda gencler yok idi. emin haric
Hoca herhalde ligi kaybettim en azından TR kupasını alayım diye düşünüyor imho
As kadro cikalim da bacaklari titresin itlerin
Yaw olacaksa aslar rezil olsun daha iyi iste ki en az 6-7 tane atarlar kodugumun tuzlasinaDaha fazla rezil olmayalim gencler oynasin mactan sonra bahanemiz olur