- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Falcao'ya top getirmeyi becerebilir umarim bu topcu sürüsü. Bir de Taylan ofansif oynarsa bir seyler yapabilir. Yoksa bir bok olmaz bu kadrodan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol atar ya da asist yaparsa da çıkarır. İyi oynayan formayı alamıyor: Emin.Taylan 1 isabetsiz pas atarsa hemen devre arasi cikarir kesin.
Hayat çok acımasızSene başında Falcao 'u Tuzla maçını çevirsin diye almış olabileceğimizi herkes gibi bende tahmin edemezdim.
Mor JimmyFatih Terim: "Eğer Galatasaray formasını ben birine vermişsem, onlar da bu formayı bana geri vermesinler. Verdikleri zaman demek ki haklarını iyi kullanamamışlar."
bu laflari kime diyor bilen varmi
Rakip tuzla aminyum. Ne ağladın arkadaş.Fatih Terim: "Öteki veya bir başkası oynamış hiç önemli değil. Son sansımızı iyi kullanmak istiyoruz. Şu anda 10 tane oyuncumuz yok! Yok yani!"
Yok arkadaş yok zorlamayın adamı. Makas zaten açık
Emin Bayram'a herhalde. Zira Ahmet ve Donk mükemmeller.Fatih Terim: "Eğer Galatasaray formasını ben birine vermişsem, onlar da bu formayı bana geri vermesinler. Verdikleri zaman demek ki haklarını iyi kullanamamışlar."
bu laflari kime diyor bilen varmi