kötü maç oluyor.

olmayacak bir topun kaleye girmesi talihsizlik denebilir ama üretim olarak bizde de bir şey yok.

böyle biterse eleniriz gibi geliyor bana.

Fener maçinda kirmizi karti görecek oyuncu belli oldu, Yacine Bammou karaktersiz herif zaten Belhanda nin hemşehrisi olmasindan anlamaliydik, bu arada 2 takimda bokk gibi oynuyor, yakinda bir yemin cikacak Türkiyeden hiçbir takimin maçini izlemeyecegim vakit kaybi, Fatih Hocam nasil çildirmiyor bu futbola hayret..

Jimmy > Adem
Jesse > Sag kanat
Belhanda > Donk

Taylan linnes belhanda Şener bu oyunları ile bizde kesinlikle oynayamazlar oynamamalılar

Belhanda Allah belanı verir umarım. Bu maçta bile oynamayacaksan hangi maçta oynayacan lan

Bu arada bu futbolcularda biraz mal sanırım adam kafa atacak kafayi kacirip yere atliyorlar lan o mesafeden beynini patlatabilecek kafa atamazlar zaten hafif cakacak cok cokta biraz siser birak atsin kafayi gorsun cezasini

Bu arada oyunun bu kadar durması Alanya'ya yarar gibi duruyor. Herifler tam bir duran top takımı çokça fırsat yakalarlar biraz daha oyunun akmasını sağlamalıyız. 2 stoperlerinin de kart gördüğünü düşünürsek adem veya andone girmeli.

evet son dakikalarda bir kac dakika oyunu degistirmesi icin sahaya sürülen "türk" kontenjanindaki EMRE MOR sucluydu, EVET!

Bu takima 2 yildir sol ayakli solbek almayanlari kapidan Iceri sokmayacaksin.

İnsanlar neden Alanyasporlu futbolcuların kırmızı görmelerini istiyor anlamıyorum. Bırakın da Fenerbahçe ile olan maçlarına tam kadro gelsinler.

En büyük hatamız forvetsiz oyuna başlamak oldu ne onyekuru ne Jesse tam bir forvet değil derhal Adem Büyük oyuna girmeli Jimmy Durmaz'in yerine bu bir

Orta sahada Taylan ve Belhanda kötü onların yerine de Emre Akbaba ve Ömer Bayram girmeli ya da Seri bunlar da iki ve üç

Seri, Feghouli ve Mariano'nun oyun aklini ve oyun kurabilme becerisini cok net ariyoruz. Defanstan top cikartamiyoruz. Bir de sahada forvetimiz yok tabii.

Yalniz her seye ragmen adamlarin tek pozisyonu vardi ve gol oldu.

Biz Sergen varken de bunlardan boyle jeneriklik bi gol yemistik.

3.3M kemiksiz alan malum sahisin o 1 metreden disari vurmasini hala sahada yapsan bir daha cagirmazlar seni...

Geri
Üst Alt