Berkant Gökce
Parçalı Üye
- 28 Aralık 2015
- 3.191
- 2.074
- 303
Yalniz bu Alanya neden bu kadar agresif , talimat almis gibiler bizim oyunculara kirmizi göstertmek icin bayagi caba sarfediyorlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Padişahlık var. Kelle gider vallaha.Hoca hadi bunadi sahayı okuyamıyor yanındaki biblolar ne işe yarıyor
Hazirana kadar süre verBelhanda kaleyi bir bulsa, kaleci kurtaracak da kaleyi denk getiremiyor bir türlü
Hafta sonu kadiköyde kedi kesilmezlerse öpsünler beniYalniz bu Alanya neden bu kadar agresif , talimat almis gibiler bizim oyunculara kirmizi göstertmek icin bayagi caba sarfediyorlar..
Yalniz bu Alanya neden bu kadar agresif , talimat almis gibiler bizim oyunculara kirmizi göstertmek icin bayagi caba sarfediyorlar..
Alanya son iki maçtır Fener'e çakıyor. Biz en son ne zaman Fener'i yendik? Boş yapmayın Allah aşkına bok gibi oynuyoruz.Hafta sonu kadiköyde kedi kesilmezlerse öpsünler beni
2 ay önce ben de öyle diyordum ama fikrim değişti. Yuhlanarak gönderilsin, gitmesin3 oluyordu.
Ben çok sıkıldım Terim’den. Valla gitsede kurtulsak artık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi