Bana argümanla gel diyorsun da senin argümanın da bu kadar sığ mı peki? Ben zaten takımdan birsey beklemiyorum hic olmazsa sikecilere engel olayım ha. Gerçek Galatasaraylı, ben neden hatalı işler yapıyorum, neden bütün kuşları eze eze gecemiyorum diye düşünmez mi? Aman Fatih hocamıza elestiri yapmayalım, basarili olamadik mi diğerleri de camura batsın düsuncesi bizi nereye kadar götürecek? Bizim millete 60 yıldır empoze ettikleri de bu zaten. Sadece bu günü kurtar, yarın ne olacağını o zaman düşünürsün. Yazık bize.

takımı kulübü bizim kadar eleştiren taraftar grubu yoktur bizi başarılı yapan zaten camianın ve taraftarın biatçı olmaması eleştirmesidir

bende herkesi eleştiriyorum hoca dahil ama karşıdaki tff yalı cocugu hakemler gibi olusumları gördükce enazından lig bitene kadar hocayı teknik taktikten öte eleştirmek bize birşey katmaz teknik taktik konuda keşke bizlerin eleştirmesi biraz işe yarası ama adam inatcı

Sen ne saçmalıyorsun yav ? Ben sana Galatasaraylı değilsin diye bir kelime kullandım mı? Nankörlüğü yapan da sensin zaten parti marti ne alaka? Konuyu neden saptırıyorsun ?
Üstü kapalı Galatasaraylı olmadığımı iddia ediyorsun yorumlarında dolaylı olarak. Nankör de hiç değilim. İçinde bulunduğumuz durum güllük gülistanlık değil. Sadece her eleştireni, her sorgulayanı nankörlükle itham etmeyin malum partinin seçmenleri gibi. Burada hepimiz Galatasaray için savaşıyoruz. Birisine nankör demek kimsenin haddine değil.

takımı kulübü bizim kadar eleştiren taraftar grubu yoktur bizi başarılı yapan zaten camianın ve taraftarın biatçı olmaması eleştirmesidir

bende herkesi eleştiriyorum hoca dahil ama karşıdaki tff yalı cocugu hakemler gibi olusumları gördükce enazından lig bitene kadar hocayı teknik taktikten öte eleştirmek bize birşey katmaz teknik taktik konuda keşke bizlerin eleştirmesi biraz işe yarası ama adam inatcı

Aynı düsuncedeyiz rtaş. Yalnızca farklı ifade ediyoruz o kadar. Zira benim Fatih hocayla kisisel ne dersin olabilir ki. Onu yalnızca teknik taktik açıdan elestiriyorum. Ve buna devam edeceğim. Canımdan çok sevdiğim takıma kim yanlış yaparsa karşısında olacağım zaten.

Üstü kapalı Galatasaraylı olmadığımı iddia ediyorsun yorumlarında dolaylı olarak. Nankör de hiç değilim. İçinde bulunduğumuz durum güllük gülistanlık değil. Sadece her eleştireni, her sorgulayanı nankörlükle itham etmeyin malum partinin seçmenleri gibi. Burada hepimiz Galatasaray için savaşıyoruz. Birisine nankör demek kimsenin harcı değil.

Ben öyle bir şey söylesem direk söylerim sana o kadar uzun yazmam. Sen kendi yorumuna saygı bekliyorsun ben diyorum ki sen önce camiana saygılı ol o alçattığın şampiyonlukları ben ağlayarak kutladım sana göre önemsizse sen o kafada devam et başka sözüm yok Zaten..

Ben öyle bir şey söylesem direk söylerim sana o kadar uzun yazmam. Sen kendi yorumuna saygı bekliyorsun ben diyorum ki sen önce camiana saygılı ol o alçattığın şampiyonlukları ben ağlayarak kutladım sana göre önemsizse sen o kafada devam et başka sözüm yok Zaten..
Ben hangi şampiyonlukları alçaltmışım pardon? Şikeyle, hakem desteğiyle mi aldık demişim? Burada Fatih hocaya verilen büyük kredi boşuna verilmedi dendi. Ben de dedim ki; Fatih hocaya geldiğinden beri ligin en iyi kadroları veriliyor. Başarılı olması çok da sürpriz değil dedim. Zaten birisinin başarılı olma şansı %50-%50dir. Bu desteklerle ve kredilerle %75'e çıkıyor demişim. Şimdi bu alçaltmak mı oluyor? :D

Benim elestirim hoca neden rotasyon yapti diye degil
Ya sadece 3 oyuncuyla rotasyon yapmaliydi
Ya da full yedek kadro cikip 3-4 bile yesek aslari sonradan dahi almamaliydi

Ben olsam ben de bunu yapardim
Yani full yedek takimla cikardim ve aslari sonradan bile oyuna almazdim

Cunku ligde hic kredimiz kalmadi

Cunku sadece 4 mactir farkli sistem oynuyoruz ve bu sistem biraz tuttu bence
Ama bu oyun icin aslardan 2 tanesi sakatlansa veya formu dusse yine cok zorlaniriz

Hatta arttiriyorum, hoca kimseyi dinlemeyip rovansa da full yedek kadroyla cikmali

Misal Lemina sakatlansaydi ne yapacaktik tum sezon?

Ama aslara oynattigi sistemi oynatmali ve bu yedekleri as takimda eksik oldugunda nerede oynatacaksa orada oynatmali
Ki bu oyuncular ihtiyac oldugunda ne yapmalari gerektiginin pratigini yapmis olsunlar

Lig onemli beyler, kadro kisitli, canim aciyor ama bu sene Turkiye kupasi olmayiversin

Birakalim Rakipler birbirini yesin
Biz en azindan as kadroyu saglam tutalim ve su oyunu iyice pekistirelim

Öyle bugüne özel anormal kötü filan olmazlarsa bence yenerler bizi.

Söyledik arkadaş bizim takım tamamen fikstür avantajıyla ritim tuttu ilk zor deplasmanda patladık daha bunun fb si başakşehiri, sivası var. Muslera, Lemina ve Ömer takımı taşıyor. Bunların üçü aynı anda sahada yoksa takım ölü.

Ben hangi şampiyonlukları alçaltmışım pardon? Şikeyle, hakem desteğiyle mi aldık demişim? Burada Fatih hocaya verilen büyük kredi boşuna verilmedi dendi. Ben de dedim ki; Fatih hocaya geldiğinden beri ligin en iyi kadroları veriliyor. Başarılı olması çok da sürpriz değil dedim. Zaten birisinin başarılı olma şansı %50-%50dir. Bu desteklerle ve kredilerle %75'e çıkıyor demişim. Şimdi bu alçaltmak mı oluyor? :D

Yav adam sezonun yarısını tribünden izleyerek şampiyon yaptı sen hala kredi diyorsun biz fenerasyona rağmen onca kupa aldık hatta şampiyon olduk olmaz dediler puanları ikiye böleceğiz yeniden oynayacağız oynadık yine olduk sen hala diyorsunki kredi? Bende diyorumki sen devam et değer verdiğimiz şeyler farklı.

@Cengizhan Kaya ha bu arada bir önceki mesajını ben yazdıktan sonra editlemişsin. Neymiş ben sana nankör demişim. Ya benle kafa buluyorsun ya da iftira atıyorsun. Baktım önceki mesajlarıma cidden öyle demiş miyim diye. Göremedim. Asın nankör imasını sen attın ortaya. Yok gölge düşürmek yok ezik yorum. Ben sadece her eleştirene nankör demeyin bazı malum parti seçmenleri gibi demişim ondan başka da yorumum yok bu konuyla ilgili. Eğer öyle bir yorumum varsa 1 ay myc atsınlar bana hangi mesajda olduğunu da belirtsinler. Yoksa sana atsınlar iftira ve insanları provoke etmek suçundan.

Zaten başkanın dediği gelen 30'a yakın futbolcu ile kadro çorbaya döndü. Ara transferde gelenler, sakatlıktan dönen Emre Akbaba ve tekrar takıma dönen Linnes gibi oyuncular ile yine de bu sezonu kurtarma şansımız var ama ne olursa olsun artık sezon sonu adam akıllı bir kadro mühendisliği gerekli ve Fatih hoca da göreve devam ederse mümkünse transfere karışmayıp işi ehline bıraksın.

Söyledik arkadaş bizim takım tamamen fikstür avantajıyla ritim tuttu ilk zor deplasmanda patladık daha bunun fb si başakşehiri, sivası var. Muslera, Lemina ve Ömer takımı taşıyor. Bunların üçü aynı anda sahada yoksa takım ölü.

@Cengizhan Kaya ha bu arada bir önceki mesajını ben yazdıktan sonra editlemişsin. Neymiş ben sana nankör demişim. Ya benle kafa buluyorsun ya da iftira atıyorsun. Baktım önceki mesajlarıma cidden öyle demiş miyim diye. Göremedim. Asın nankör imasını sen attın ortaya. Yok gölge düşürmek yok ezik yorum. Ben sadece her eleştirene nankör demeyin bazı malum parti seçmenleri gibi demişim ondan başka da yorumum yok bu konuyla ilgili. Eğer öyle bir yorumum varsa 1 ay myc atsınlar bana hangi mesajda olduğunu da belirtsinler. Yoksa sana atsınlar iftira ve insanları provoke etmek suçundan.

İnsanları ben mi provoke etmiş oldum şimdi:) sen parkta oyna hadi daha beni alıntılama kalbini kırmayım.

İnsanları ben mi provoke etmiş oldum şimdi:) sen parkta oyna hadi daha beni alıntılama kalbini kırmayım.
Durup dururken alıntılayan kimdi acaba? Katılır veya katılmazsın. Ben katılmadığım yorumları okur geçerim senin gibi ezik yorum gibi insanları gerecek şeyler yazmam. Hadi göreyim ben sana nankör demişim ispatla 1 ay myc versinler. İspatlayamazsan 1 ay myc sana versinler. Anlaştık?

Durup dururken alıntılayan kimdi acaba? Katılır veya katılmazsın. Ben katılmadığım yorumları okur geçerim senin gibi ezik yorum gibi insanları gerecek şeyler yazmam. Hadi göreyim ben sana nankör demişim ispatla 1 ay myc versinler. İspatlayamazsan 1 ay myc sana versinler. Anlaştık?

Ya bırak myc yi çocuk musun sen? Siz istediğiniz herşeyi her hakareti edeceksiniz takıma katılmayınca biz mi nankör olup myc yiyeceğiz sen kendi yorumlarına saygı bekliyorsun da eleştiriyi neden kaldıramıyorsun madem? Benim hakaretim varsa bana myc vermesinle komple hesabımı kapatsınlar oldu mu?

Geri
Üst Alt