⚽ ZTK 19/20 ÇF M:2 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 12 Şubat | A Spor

Ulan maçı seyretmesem burda cok kotu oynuyoruz falan diye yazan boş beleşlere inanıcam...

Oyunun kontrolü bizde, en az 5-6 tane pozisyonumuz var, takimda tek kötü oynayan adam Seri. Halen neye agliyorsunuz?

Defansımız her zamanki gibi gerzekce pozisyon verdi 1-2 tane ama bu problem 2 tane tas gibi stoper ve 2 bek bulmadan duzelmez.

Bu oyunu sene basindan beri oynasak acik ara liderdik. Hırs var, pres var, oyun kontrolü var, pozisyon bol. Daha ne istiyorsunuz anlamadim, PSG ya da Liverpool gibi oynamamızı mı?

Benim tek elestirim 3 ay sonra burada olmayacak ve de Belhandavari salak pas hataları yapıp duran, sahada cılız bir görüntü çizen Seri’nin yerine Emre dönmeden önce harika oynamaya başlayan Taylan’a neden şans verilmediği yönünde.

Bu mac 2-1 biter 3-1 biter 4-2 biter ama 4-1 bitmez. 4-1 oldugu an yeriz hemen bi tane. Rahatlariz. Ben böyle lesh düzende olan takim görmedim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Senin gibi futboldan anlamayan taraftar olduğu sürece b.k gibi oynanan futboldan keyif alanlar hiç bir zaman bitmez. 3 pas yapamayan takımda şampiyon olmasını mı bekliyorsun? Hiç mi eleştiriyi hak etmiyor Terim denen sözde TD kurduğu takım?

Yaw bu macta taktik falan aramayin bir zahmet zaten gol atmak ivin her seyi yapip bu sirada yememek icin dua etmekten baska caremiz yok

Kuru ve falcao girmeli

Gerci falcao yok galiba degil mi?

Zaten elenecegiz bence 1-3 falan yenilelim hatta 1-4 de olabilir. Vallahi de billahi de bi ise yarar lig icin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Şu serinin yerine transfer yapmamak son yıllarda yaptığımız en büyük salaklık.adam takımın defosu resmen

Defansa Emin Bayramı alıp Donku orta sahaya cekmeliyiz Ömer Bayram yerine de Onyekuru girmeli 2. Yarıda bu 2 değişikliği ne kadar erken yaparsak maçı çevirme şansımız o kadar artar

Ilk dakikalarda gol bulmussun rakibin morali bozulmus.Alanya'nin golu bagira bagira geldi.Artik hic donmez.Biraz disli takim gelince karsimiza takimin halini de gormus olduk.Sampiyonluk icin fazla umutlanmaya gerek yok bence.

Siz alıştırmışsınız eleştirmeye gözünüz kör olmuş Az doğru adrese gitseydi paslar ve biraz da şans olsaydı 4golü yemişlerdi şimdiden ama bizim forum gs gol atınca ovv müthiş gol yiyince bune ya fatih terim istifa harbiden bazen yaşınızı merak ediyorum (lafım sürekli olarak kaos çıkartanlar forumun abilerine değildir)

Yediğimiz golde bütün defans ayakta uyudu resmen. Adamların iki tık tık pasla kontra golü atacağı barizdi.

Normalde nasil ofsayt o sondaki adam sayilmiyormu kaleciyi gore mi oluyor yoksa be boktan bi kural
Kurala gore kaleye yakin adam kaleci olarak goruluyor kaleci de son adam amagel gelelim adem eğer kaleci yerine son adamı bilerek engellemeye çalışsa ofsayt olmayacaktı değil mi bunda da ofsayt olarak değerlendirmek uydurmadır. Her önüne gelen kaleci o halde son adamın önüne geçsin atılan her gol iptal olsun, futbol bu kadar basit degil

o 5-10 dk haric alanya gibi ligin onde en kalabalik ve sert baski yapan takimina karsi cok cok iyi hucuma cikislar yapiyoruz bence? su mac ilk devre olsa yari sahayi gecemezdik.
Hakiki solbek ve forvet olsa belki dedigin ataklar bal yapardi ama neredeyse pozisyonsuz bitirdik. Alanya biraz dikkatli olsa 2. 3. golu atardi

Bence golden sonra kotuyduk

alanya golü yiyince maç tehlikeye girmesin diye önde baskıya başladı ve çözüldük.

deplasmandaki maçta da önde baskıyla zorlamışlardı.

aşamıyoruz presi.

kolay çözülen bir oyunumuz var gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt