⚽ ZTK 19/20 ÇF M:2 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 12 Şubat | A Spor

Hocam Ömerden sol bek yapma ya hem sol bek hem orta saha çöküyor bu hamleyle

Ulan maçı seyretmesem burda cok kotu oynuyoruz falan diye yazan boş beleşlere inanıcam...

Oyunun kontrolü bizde, en az 5-6 tane pozisyonumuz var, takimda tek kötü oynayan adam Seri. Halen neye agliyorsunuz?

Defansımız her zamanki gibi gerzekce pozisyon verdi 1-2 tane ama bu problem 2 tane tas gibi stoper ve 2 bek bulmadan duzelmez.

Bu oyunu sene basindan beri oynasak acik ara liderdik. Hırs var, pres var, oyun kontrolü var, pozisyon bol. Daha ne istiyorsunuz anlamadim, PSG ya da Liverpool gibi oynamamızı mı?

Benim tek elestirim 3 ay sonra burada olmayacak ve de Belhandavari salak pas hataları yapıp duran, sahada cılız bir görüntü çizen Seri’nin yerine Emre dönmeden önce harika oynamaya başlayan Taylan’a neden şans verilmediği yönünde.
harbi yav bu adamlarla aynı maçı mı izliyorum dedim

Ömer ne zaman bek oynasa hüsran yaşıyoruz bunu hâlâ görememek de büyük başarı gerçekten hocam.

sent via GSC

Ömer'e kufrettirmek istiyor galiba
Neyse kapattım tvyi
Sahanın tek kötüsü belliydi ve hala oyunda

Seri the new Belhanda herhalde kalan haftalarda da ona söveriz hoca full oynatır

Oyun hep o seri çöpüne gelince tıkanıyor.nzonzi babelden kurtulduk bundan kurtulamadık

Bizim kadar ağır oynayan var mı acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ademi cikarmassa 10 kisi kalcaz iyice fark yeriz

Geri
Üst Alt