Mustafa Baran
10 Numara!
- 10 Ağustos 2013
- 19.672
- 8.292
- 1.818
Omeri ortaya alıp seriyi çıkarsana be adam. Neden böylesin bu sene yaa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
komple ofans diyor. do or dieLan bu linnes ne etti sana kardsim
harbi yav bu adamlarla aynı maçı mı izliyorum dedimUlan maçı seyretmesem burda cok kotu oynuyoruz falan diye yazan boş beleşlere inanıcam...
Oyunun kontrolü bizde, en az 5-6 tane pozisyonumuz var, takimda tek kötü oynayan adam Seri. Halen neye agliyorsunuz?
Defansımız her zamanki gibi gerzekce pozisyon verdi 1-2 tane ama bu problem 2 tane tas gibi stoper ve 2 bek bulmadan duzelmez.
Bu oyunu sene basindan beri oynasak acik ara liderdik. Hırs var, pres var, oyun kontrolü var, pozisyon bol. Daha ne istiyorsunuz anlamadim, PSG ya da Liverpool gibi oynamamızı mı?
Benim tek elestirim 3 ay sonra burada olmayacak ve de Belhandavari salak pas hataları yapıp duran, sahada cılız bir görüntü çizen Seri’nin yerine Emre dönmeden önce harika oynamaya başlayan Taylan’a neden şans verilmediği yönünde.
Omer'i sol beke aldi Linnes'i cikarip. Yanlis hamle
Hocada hafıza sorunuda başlamış, yaşlılıktandırÖmer ne zaman bek oynasa hüsran yaşıyoruz bunu hâlâ görememek de büyük başarı gerçekten hocam.
sent via GSC