- 21 Aralık 2019
- 121
- 68
- 178
Takimin isteginden memnun kaldim.Hani derler ya şerefiyle elenmek bence onurlu bir elenis oldu.Iyi tarafindan bakmak lazim artik sadece lige konsantre olacagiz.Bir de sansimiz hic yoktu.Girmeyince girmiyor iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen dost musun düşman mısın belli değil..3 sezondur Boş yere eleştiriyorsun..Hakemin yardımı da yetmedi
şampiyonluk sarhoşluğu olsun transfer heyecanı olsun pek çok şeyi görmüyoruz görmemiz gereken dönemlerde. pivot özellikleri olan bi herife ihtiyacımız varmış
Mariano kaç maç ceza alır ?
Bunlar kadar beyinsiz bir topluluk yoktur beş senedir tek kupaları yok elenmemize seviniyorlar kendileri alacakmış gibi ligde de kupada da sonları hüsranInsan bunu yazarken biraz utanma olur lan ligte sizin ile beraber hepinizin aldığı kadar almissiz bu kupayı tek başımiza kuş beyinli
Ekli dosyayı görüntüle 71661
bu herif arap değilmiş galiba reis garip bi adları var adem başkan söylüyordu ne tür olduğunuO Bellhandanin anasini sikiyim ben. Pic arap kilikli orospu cocugu.
Kadro çok geniş değil. Normaldi bence takımı dinlendirmek çabası. Skoru tutarlar diye düşündü ama 2 tane jeneriklik gol yedik. Bu maça da asilacagimiz belliydi. Ben eksi bise görmüyorum şu 2 maçta.Tek sevindiğim konu kapanan bi Alanyaya karşı bu kadar gol pozisyonuna girmek.Herifler fizik olarak son derece iyi durumdalar ve bizim üstümüzdeler kondisyon olarak ancak buna rağmen baya pozisyon ürettik.Tabi ilk maçta kazanmalarının da etkisi var bunda ama yine de sezonun ilk yarısındaki görüntümüzden çok daha iyiyiz.İlk maçta saçma sapan bi kadroyla çıkmayıp 1 tane de gol bulabilseydik geçerdik turu.Fatih Terim artık adam gibi müdahale etmeli şu takıma her maç kenardan 75-80 civarına kadar izliyo başka bişey yaptığı yok.Malatya maçında oyundan çıkarabileceği Linnes de yok bek rotasyonundan dolayı.
ali koç üye olmuş forumuza baktı İmparator çakıyor ,Başkan çakıyor aklı sıra bizi sinir etmek için üye olmuş bence Sallama renktaşımHarbiden kufuru hakkediyorsun bu nasil bi yorum git bunu Abtuda yaz objektif bey tabi ilk yari elestirdin elestirdin ikinci yari iyi top oynadik diyecegine hakem yardim etmis tabi tabi
.....bu herif arap değilmiş galiba reis garip bi adları var adem başkan söylüyordu ne tür olduğunu
üstad sen biliyorsundur faslılar arap değilde nedeniyordu @üstad
Mağribi bölgesel olarak, memleket olara fezli, ırk olarak da berberi. Arap değiller tam olarak ama asimile olmuşlar.bu herif arap değilmiş galiba reis garip bi adları var adem başkan söylüyordu ne tür olduğunu
üstad sen biliyorsundur faslılar arap değilde nedeniyordu @üstad
farslıların ne suçu var kral :asd. :asd.Ozaman butun farslilarin anasini sikiyim