- 2 Temmuz 2011
- 132.540
- 55.518
- 5.338
O degilde turu geçsek,icerdeki trabzon maci ve alanya deplasmani oncesiymis yari final rövanşı.sakatlıklar olmasa sıkıntı olmazdı da.takimda sağlıklı adam az ve elenmek hayırlı oldu bi manada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi iyi oynayan takım yok. O yüzden son yıllarda Avrupa'da eziliyor çoğu takımımız. Ama şikeciler bizden çok daha rahat pozisyona giriyor. Hızlı ve dikine oynuyor. Son paslarda beceriksizler tabiŞerafettin bu mantıktan bakarsak ozaman bu ligte iyi top oynayan takım hiç yok beğendiğim hamsiler ve akbil dahil
Hele senin övüp durdugun fenerin oynadığı iyi futbol değil aynen bizim bugünkü gibi mücadele ediyorlar önce bunu bı belirt
Fenerin deplasmanda nasıl ezildigini görüyoruz
Bizim ligte iyi top oynayan takım zaten ligi alır götürür şu an takımlar sadece mücadele ediyor aynen bizim 2.yari oyunu gibi
Antalya ya da sivas koyar bunlara,şu bilenmenin ve bakışın bedelini alanya deplasmanı sonrasi görürler
Buraya kadar getirmek hafif bir burukluk yaratıyor tabi, güzel de bir comeback olacaktı ama.. Dur neyse böyle detay yazmaya başlayınca hafif ılık ılık üzüntü gelmeye başladı.![]()
Sikecilerde 45dklik hırs var mücadele var sonra düşüyorlar ve sikecilerin defansı rezil halde bunuda görüyoruzTabi iyi oynayan takım yok. O yüzden son yıllarda Avrupa'da eziliyor çoğu takımımız. Ama şikeciler bizden çok daha rahat pozisyona giriyor. Hızlı ve dikine oynuyor. Son paslarda beceriksizler tabi
Yalniz artik baya istiyoruz ya. Kabullenmiyoruz bu iyi birşey. Onyekuru oturduğu anda bu takim maçın başında fişi ceker.Skora göre top oynamak hastalık olmuş bu takımda hiç güzel bir şey değil
Kural degismis ozaman. Eskiden öyle degildi. Kupada görulen kart kupaya ligde görulen lige gecerliydiKırmızı kartlar yansıyor. Direk yada çift sarı farketmez
3 sezondur top oynamıyor takım aslında uzun yıllardır güzel futbol oynamıyor. 2010-2020 arası pek keyif almadım takımdan bir kaç sezon hariç
Bilmiyorum ben o jenerasyonu izleyerek büyümüş biriyim, o yüzden sürekli onlarla kıyaslıyorum. O zamanlar Avrupa maçlarında bile her takımı yenebileceğimizi düşünüyordum. O zamanki coşkuyu kaliteyi çok özlüyorum.Yahu 96-2000 2001-2002 ile kıyaslıyorsan tamam da..Göz var nizam var..3-1 ligin iyi takımlarından birini yenen bi takımı da bu kadar eleştirme..
Kaldı ki eğer böyle negatif mesaj yazacaksan böyle zamanlarda buraya yazman, maçın gerginliği ile hoşuna gitmeyecek şeyler yazılabilir.
Gerek var mı Bunlara?
Bence yok..
İyi geceler dilerim
Ne diyor sigirErol buluttan got kalkikligi iceren aciklamalar geldi
Bu saatten sonra iflah olmazlar, umarim kume duser silktigimin kusu
Ben çok ceza aldım başkası konuşsun.
nedemek istiyor burda?