⚽ ZTK 19/20 ÇF M:2 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 12 Şubat | A Spor

En buyuk handikapimiz su...cok kisitli kadromuz var...mesela lemina elzem...onyekuru elzem.....su an adem elzem...tam kadro gidersek umudum var benim

Şerafettin bu mantıktan bakarsak ozaman bu ligte iyi top oynayan takım hiç yok beğendiğim hamsiler ve akbil dahil
Hele senin övüp durdugun fenerin oynadığı iyi futbol değil aynen bizim bugünkü gibi mücadele ediyorlar önce bunu bı belirt
Fenerin deplasmanda nasıl ezildigini görüyoruz
Bizim ligte iyi top oynayan takım zaten ligi alır götürür şu an takımlar sadece mücadele ediyor aynen bizim 2.yari oyunu gibi
Tabi iyi oynayan takım yok. O yüzden son yıllarda Avrupa'da eziliyor çoğu takımımız. Ama şikeciler bizden çok daha rahat pozisyona giriyor. Hızlı ve dikine oynuyor. Son paslarda beceriksizler tabi

ASD basın toplantısında ayni soruyu farklı şekilde soruyorlar. Siz ne mal basın mensubusunuz ya

Buraya kadar getirmek hafif bir burukluk yaratıyor tabi, güzel de bir comeback olacaktı ama.. Dur neyse böyle detay yazmaya başlayınca hafif ılık ılık üzüntü gelmeye başladı. :asd:

Şu deplasman golu kuralı değişmeli.Bugun bizi yaktığı için de demiyorum ama çok saçma geliyor artık.

Tabi iyi oynayan takım yok. O yüzden son yıllarda Avrupa'da eziliyor çoğu takımımız. Ama şikeciler bizden çok daha rahat pozisyona giriyor. Hızlı ve dikine oynuyor. Son paslarda beceriksizler tabi
Sikecilerde 45dklik hırs var mücadele var sonra düşüyorlar ve sikecilerin defansı rezil halde bunuda görüyoruz
Ama bizden daha istekli görünme sevenleri herifler sürekli tam kadro
Bize baksana aylardır forvetsiz oynuyoruz adem forvetmi Allah aşkına
Düşün onlarda muric ve kruse 3 5 maç kacirsa nolur
Biz biraz tam kadro oynasak boktan oyuna rağmen bu ligi alma şansımız var çünkü alip gidecek kalitede takım yok

Erol buluttan got kalkikligi iceren aciklamalar geldi

Bu saatten sonra iflah olmazlar, umarim kume duser silktigimin kusu

3 sezondur top oynamıyor takım aslında uzun yıllardır güzel futbol oynamıyor. 2010-2020 arası pek keyif almadım takımdan bir kaç sezon hariç

2000-2010 da çok iyi denemez. 2002 ve 2008 ite kaka gelen bir şampiyonluklardı.

2006'yı ayırırsak yaklaşık olarak 20 senedir top oynamadığımız iddia edilebilir. şaka gibi ama değil.

Yahu 96-2000 2001-2002 ile kıyaslıyorsan tamam da..Göz var nizam var..3-1 ligin iyi takımlarından birini yenen bi takımı da bu kadar eleştirme..
Kaldı ki eğer böyle negatif mesaj yazacaksan böyle zamanlarda buraya yazman, maçın gerginliği ile hoşuna gitmeyecek şeyler yazılabilir.
Gerek var mı Bunlara?
Bence yok..
İyi geceler dilerim
Bilmiyorum ben o jenerasyonu izleyerek büyümüş biriyim, o yüzden sürekli onlarla kıyaslıyorum. O zamanlar Avrupa maçlarında bile her takımı yenebileceğimizi düşünüyordum. O zamanki coşkuyu kaliteyi çok özlüyorum.

Geri
Üst Alt