⚽ ZTK 19/20 ÇF M:2 | Galatasaray 3-1 Alanyaspor | MS | 12 Şubat | A Spor

Umarım Bu akşam rotasyon yapma gibi bir hataya düşmez hoca İdeal ilk 11 ile çıkmamız lazım Orta saha kurgusu önemli Belhandasız bir orta saha düşünür umarım hoca.

Bu maclari niye Atv yayinlamiyor. A Spor bizim uydudan cekmiyor, internet üzeri de yayin geriden geliyor hep.

Bu maclari niye Atv yayinlamiyor. A Spor bizim uydudan cekmiyor, internet üzeri de yayin geriden geliyor hep.

Diziler daha önemli.

Dünya bizi izliyor, biz dizi izliyoruz.

Söz meclisten disari. Ben sahsen tr yapimi dizileri izlemiyorum. Genel anlamda diyorum

Gündüz evlenme programlari
aksam dizi
gece yarisi torba yasalar

RIP TR

Forumda bile taraftar ikilemde kalmış As kadromu yedekmi olsun diye, Fatih Hocamizin işi zor, ben tam kadro çikma taraftariyim Kupa Beyi GALATASARAY sezonu kupasiz tamamlayamaz, Şampiyon olamaz isek sezonu temmuzda açmak gelecek seneyide etkiler..

Umarım Bu akşam rotasyon yapma gibi bir hataya düşmez hoca İdeal ilk 11 ile çıkmamız lazım Orta saha kurgusu önemli Belhandasız bir orta saha düşünür umarım hoca.
Ne gerek var yahu. Bunu atlatacaksın 2 tane zorlu maç daha. Onu atlatacaksın finalde bir zorlu maç daha.
Antrenman tadında 1-0 bitsin huzurlu olalım. 2.ye 3-5 puan fark atmış vaziyette olsak hepsinin içlerinden geçmeyi bende isterdim ama 3 gün arayla sivasla 2 kere, ondan 2 hafta sonra yine sivasla bir maç daha yapmak takımı yıpratır.
Hazır trabzon-fener kaosu önümüzde dururken önümüzde sivas ve başakşehiri egale edip aradan sıyrılacak şekilde lige odaklanmalıyız. Şu süreçte mart ortasında zirveye yerleşmek üzerine planlamalar yapmamız gerekir.

Alanya güçlü bir rakip fener maçında da gördük aslarla güçlendirilmiş yedek takım çıkar oynar alır sorun değil ama kupa peşine koşmamamız gerekir.

Ayrıca zaten kondisyon kazanması gereken onyekuru- andone-belhanda gibi oyuncualarımız var ki bunlara muslera ve linnes ekle zaten neredeyse as takım

Benim site iddia da bize 1,85 oran vermiş bugün. Niye bu kadar yüksek yav

sent via GSC

Forumda bile taraftar ikilemde kalmış As kadromu yedekmi olsun diye, Fatih Hocamizin işi zor, ben tam kadro çikma taraftariyim Kupa Beyi GALATASARAY sezonu kupasiz tamamlayamaz, Şampiyon olamaz isek sezonu temmuzda açmak gelecek seneyide etkiler..
çıkalım yedek kadro ile elenirsekte elenelim hiç umrumda değil...zaten sakatlarla baş dertte ve yeni bir as oyuncu sakatlığı yüzünden hiç telafisi olmayan bir duruma düşeriz...zaten bizim defans diken üstünde gidiyor bir sakatlık bütün sezonu yok eder...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Kuşlar ""Ankaragücü maçına Gustavo ve Murig siz çikalim GALATASARAY maçina kart görüp cezali olmasinlar"" diyor.. bunlar neyine güveniyor anlamiyorum Ankaragücü boş takim degil, özellikle hücumsal anlamda iyi oyunculari var, başlarindada Trabzonspor u Şampiyon yapmaya yeminli hoca bir koysa şunlara ne kudururlar..

4 gol atarsak kesin eleriz
3 gol atarsak gol yemememiz lazım yani eleme şansımız % 50
2 gol atarsak uzatmaya gitme olasılığı %50
İçimden bir ses 2-0 ile maç uzatmaya gidecek ve penaltılarla bir üst tura çıkacağız diyor.

Geri
Üst Alt