Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.313
- 19.763
- 2.943
3-1 yetiyor mu ki bize3-1 biter rez alın.
... deplasman golü kuralı ile Alanya turluyor biliyordum (3 GS vs 2+1 Alanya)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-1 yetiyor mu ki bize3-1 biter rez alın.
Bu maclari niye Atv yayinlamiyor. A Spor bizim uydudan cekmiyor, internet üzeri de yayin geriden geliyor hep.
Ne gerek var yahu. Bunu atlatacaksın 2 tane zorlu maç daha. Onu atlatacaksın finalde bir zorlu maç daha.Umarım Bu akşam rotasyon yapma gibi bir hataya düşmez hoca İdeal ilk 11 ile çıkmamız lazım Orta saha kurgusu önemli Belhandasız bir orta saha düşünür umarım hoca.
Hasta ya ruh hastası....Umarım Bu akşam rotasyon yapma gibi bir hataya düşmez hoca İdeal ilk 11 ile çıkmamız lazım Orta saha kurgusu önemli Belhandasız bir orta saha düşünür umarım hoca.
Benim site iddia da bize 1,85 oran vermiş bugün. Niye bu kadar yüksek yav
sent via GSC
Marcao gibi oyuncular dinlendirilmeli artik.Umarım Bu akşam rotasyon yapma gibi bir hataya düşmez hoca İdeal ilk 11 ile çıkmamız lazım Orta saha kurgusu önemli Belhandasız bir orta saha düşünür umarım hoca.
çıkalım yedek kadro ile elenirsekte elenelim hiç umrumda değil...zaten sakatlarla baş dertte ve yeni bir as oyuncu sakatlığı yüzünden hiç telafisi olmayan bir duruma düşeriz...zaten bizim defans diken üstünde gidiyor bir sakatlık bütün sezonu yok eder...Forumda bile taraftar ikilemde kalmış As kadromu yedekmi olsun diye, Fatih Hocamizin işi zor, ben tam kadro çikma taraftariyim Kupa Beyi GALATASARAY sezonu kupasiz tamamlayamaz, Şampiyon olamaz isek sezonu temmuzda açmak gelecek seneyide etkiler..
Bu maclari niye Atv yayinlamiyor. A Spor bizim uydudan cekmiyor, internet üzeri de yayin geriden geliyor hep.
Mümkün mü ???As kadro ile bambambam. 4-0 rahat galibiyet bekliyorum. Adem onyekuru 2 ve seriden bekliyorum. Only his