⚽ ZTK 19/20 Son 16 M:1 | Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 15 Ocak | ATV

Bu var odasındaki onun bunun çocuğu niye penaltıda çağırmadı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şener bi tane isabetli orta atamadı kafayı yedim donk da anca dos oynar stoper olmaz

VAR hakemi ne büyük şerefsizmis. Asla net olmayan pozisyona karıştı. Bu yönetimler ile şampiyonluk imkansız

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var odasinin dinlenmesi seffaf olması lazım artık. Bu ocluklari kimin yaptığını tüm Türkiye bilmeli.

Ya bu şerefsiz halısı bizim maçta verilmemesi için ultumatonun kralıni vermemiz gerekir. Sokacak artık bunun yöneteceği futbola yolda bir yerde karşılaşan kafa göz dalacagim milleti bu seviyeye getirdiler artik

Terim takıma nasıl ruh yüklesin yav? Karaktersiz işte topçularımız
Bu topçuları alan transfer eden kimdir? Benmi transfer ettim. Iki sene oldu adam akıllı bir takım kurmadık. Yok hakeme ağla yok ocağı bekleyin.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Şerefsiz şikebahçe'nin şerefsiz hakemleri bunlar alayı köpek! Lan şerefsiz madem var diye bir şey var Emre Akbaba'ya yapılan buz gibi penaltıda nerede bu var hakemleri? Ligi kupası fark etmiyor anasını satayım nerede olsak doğruyorlar. Allah topunuzun belasını versin!

Bu topçuları alan transfer eden kimdir? Benmi transfer ettim. Iki sene oldu adam akıllı bir takım kurmadık. Yok hakeme ağla yok ocağı bekleyin.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Valla ben bile yavaş yavaş terimcilikten kayıyorum ama transferler için bir şey diyemem. Bütçesiz kim denk gelirse alındı gibi bir şey oldu.

Var'daki hakem kimse beş dakika arayla benzer pozisyonda penaltı iken vara cağirmiyor, atılan golde çagiriyorsa art niyet ararım.tez elden yangın düğmesine basmalı, ikinci yarı başlarken bu durumların lige yansımalarının önüne geçmeliyiz.

Benim gördügüm Adem rakibin ayagiyla topun arasina ayagini koyuyor, rakipde Ademin ayagina vurup düşüyor bu faulse her mac yüzlerce faul olur, birde agir çekimde seyredince faul diyorsun, ama penalti pozisyonunda VAR hakemi çagirmadi bile itiraz olayina katiliyorum hakemin üstüne ne kadar gidilirse var hakemide etkide kaliyor...

takımın birbiri ile bağı kopmuş itiraz etmemelerinden anlıyorsunuz

terim takımı fizik ve taktikten sonra mental olarak da bitirmiş

Geri
Üst Alt