⚽ ZTK 19/20 Son 16 M:1 | Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 15 Ocak | ATV

geçen ben Şener e sallarken Mariano kim diyordun Aslan yeğenim
marino ve nagatomonun savunulacak bi tarafi yok. heriflerin ligde toplamda 2 tane isabetli ortasi yoktur ligin ilk devresinde.

bunlarin yerine sahaya cikan iki oyuncudan 1i 1.5 yildir mac yapmiyor (sener), digeri ise 6 aydir mac yapmiyor (linnes)

aralarinda buna ragmen cok büyük bi fark yok. verecegimiz pozisyonlari yine veriyoruz. hazir olsalar daha iyi oynarlar

Ya bu takımdan cidden hiçbir bok olmaz ben hayatımda bu kadar rezil hucum eden bir Galatasaray daha görmedim.

falcao gelen her topu kaybetti.

düzelmeyeceğini kabul edelim bence.

33'ten sonra form tutup iyiye gitmek imkansız gibi.

şener sakatlanmadan evvel bu kadar kötü görünmüyordu.

tamam savunması zayıftı ama en azından tempo yapabiliyordu. şimdi o da kalmamış. bu haliyle süper lig'de oynayamaz.
Tamam işte yeniden sakatlanmazsa 2 haftaya eskisi gibi olacaktır. Yeni toparlıyor kendini. Linnes ve Şener sağ beki götürmeliler sezon sonuna kadar.

Omer beyinsizi yerine onyekuru seri dedesi yerine adam gibi bir oyuncu yoksada kesinlikle belhanda oynamali bu seriyi islak odunla doveceksin birde bu takima kesin forvet lazim felcao hazir olana kadar sezon biter

Helal olsun. Emrenin istegine, gol beceresine, Galatasarayliligina.
Ps: Spiker, Genc futbolcu Emre Akbaba diyor. Adam 27 yasinda. Bunlar da hic kafa yok. Dotleri ile konusuyorlar.
Fatih Terim 'e göre;
23 yaşında Jesse pişsin diye kiralık göndermeye çalışırsan...
Selçuk tam oynayacak yaşta en verimli zamanı diye düşünürsen....
27 yaşındaki adamın genç sayılması da normal.....

Falcao'yu iyi bir paraya gönderip Samatta'yı alsak keşke.

Bu takımda şut atacak adam yok lan.
Uzaktan deneyen Sneijder'i, Melo'yu, Hamit'i özlüyor insan.

EOV4CypW4AEUw63

Linnes sener ve emrenin mac eksigi cok fazla...
Feguli cizgiye indi golu attik fazla iceri kacayir bence...
Seri eh iste...lemina iyi....falcao yine kotü

Geri
Üst Alt