⚽ ZTK 19/20 Son 16 M:1 | Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 15 Ocak | ATV

Sabaha kadar pas yapıyo bizim takım orta açmak yasak heralde delirdim izlerken pas pas miden bulandı

İlk devreye göre sadece emre akbaba var şimdilik + olarak,onunda fiziği sakatlanmadan önce olduğu gibi zayıf.Linnes pek bir fark yaratamaz gibi saracchi,onyekuru ve jesse çok ekstra işler yapmazsa işimiz zor.

Neresinden tutsan elinde kalacak bir kadro ve Taktik,kişisel görüşüm bu seneyi kayıp olarak görüp gelecek senenin kadrosu kurulmalı,önümüzdeki 6 ayı transfere ayırmalı oyunculari simdiden baglamalıyiz, avrupa şampiyonası olduğu için kimse oyuncusunu birakmayacak o yüzden Afrikali veyahut Güney Amerikalı oyuncu havuzuna yönelmeliyiz ve Arap yarimadasindan uzak durmalıyiz..

Falcao acilen kendisine gelmeli yoksa en gec yaz gitmeli

Neresinden tutsan elinde kalacak bir kadro ve Taktik,kişisel görüşüm bu seneyi kayıp olarak görüp gelecek senenin kadrosu kurulmalı,önümüzdeki 6 ayı transfere ayırmalı oyunculari simdiden baglamalıyiz, avrupa şampiyonası olduğu için kimse oyuncusunu birakmayacak o yüzden Afrikali veyahut Güney Amerikalı oyuncu havuzuna yönelmeliyiz ve Arap yarimadasindan uzak durmalıyiz..

Mantikli ama bizden oyle bisey beklemek hayal...sampiyona biter 1 ay sonra anca trabsfer yapilir

Feghouli kanatta kötü ama forvet arkasına geçince adam açılıyor hoca kenardan bunu nasıl.goremez aylardır kataraktmi oldu acaba

rizenin 10 kisi topun arkasina gectigini, kontra kovalayacagini, orta sahanin merkezinde oynayan adamlarin bile zaman zaman cok geri cekildigini hesaba katarsak senin ceza sahasina fazladan adam sokman lazim ki gol atabilesin. taylan ve adem oynasa kolay goller bulursun.

Belhanda gitsin yerine mariano kalsın şener ile olmaz linnes hem sag beki hem sol beki yedekler belhanda yerine emre akbaba yeterli yeter ki belhanda gitsin boşu boşuna hem yabancı sayısını arttırıyor yerinde feguli oynar emre akbaba oynar Taylan oynar seri bile zorlasa oynar o yüzden ilk gidecek kişi belhanda sonra nagatomo olmalı Jimmy emre mor şener emre Taşdemir takas olarak kullanılıp bence bir forvet oyuncusu alınmalı acil olan yedek forvet yada stoper oda marcao nun yerine donk daha iyi defans yapıyor marcao dan

Gomisi izlerken rakibe aciyordum kalcayi vucudu dayayip yikip geciyordu Falcaoyu izlerken Falcaoya aciyorum onune gelen yikip geciyor

Geri
Üst Alt