⚽ ZTK 19/20 Son 16 M:1 | Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 15 Ocak | ATV

Beyler yenilen golde Linnes deyip duruyorsunuz

Linnes ortadaki adamı kapatıyor
Golü atan arkadaki adamı takip etmeyen ve kaçıran Ömer

Bu golde Linnes’lik hiç ama hiçbirşey yok

Kaldı ki ayrıca adam 7 aydır top oynamıyor ve asıl mevki sağbel adamı hoca solbeke koyuyor
Soylediklerine katiliyorum adamin mevkisi sag bek ama Bizde solbekte herzaman daha iyi oynamistir orada sacmalamisin biraz

İdeal ofans hattımız bence
Andone
Onyekuru Taylan Emre

İlk yarıdaki görüntüye neden olan yine kanatlar ve forvet arkası
Ömer dar alanda kötü
Linnes uzun süre oynamamaktan top geldiğinde bocalıyor
Falcao topu kontrol edene kadar 2 kişi basıyor ve kaybediyor
Feghouli ya top alamıyor diye ya öyle görevlendirildiğinden kanadı bırakıp ortaya geliyor
Ortada Emre de var ama gol dışında hiç yok ve ortada Emre fegh falcao kalabaklığı bir işe yaramıyor

Fegh Tek bir sefer kanada açıldı, orta yaptı ve gol geldi

Kapalı defans, emre daha aktif olmalı, fegh ve ömer kanatlara açılıp kalabalık defansı enine uzatmalı
Ancak bu şekilde Aralara girecek emre, seri, falcao tehlike yaratabilir

fransa ligindeki slimani gibi bir golcümüz olsa cok rahat ederdi. veya diagne, veya gomis,

Şener bu takimin sag beki olamaz.Yine aheste aheste top oynuyoruz yine oyunda tat yok.Marcao her zaman oldugu gibi saatli bomba.Hizli hucum etmedigimiz ataklari gole cevirmemiz cok zor.Falcao'ya topu tasiyacak adam lazim.Omer Bayram'da dusus var zaten potansiyeli belli bir oyuncu.Ikinci yari ekstrem birseyler olmadikca fazla bir beklentim yok bu takimdan.O ısik yok maalesef...

Emre mora dk vermemeye yemin ettiler herhalde. Cocuk su mac belki bir iki iyi is yapip motivasyon toplardi. 88 de koya koya yalan ettiler iyice

Ömer mümkünse ortasahada etrafa koşmaktan başka bişey yapmasın lütfen. Kanat ya da bek oynatmayın şu adamı. Diğer kanatta da feghouli olunca böyle bi rezalet ortaya çıkıyor ama FT bunu göremiyor her zaman olduğu gibi.

Bu Linnes hani aylardır çalışıyordu yav adam sprint bile atamıyor. Ne ileri gidebiliyor ne geri koşabiliyor.

Daha öncede söylemiştim eldeki oyuncularla 3lu oynamaya devam etmeliyiz yoksa kapatamiyoruz ortasahayi

takimin 3 silindirli motorla calisan topcularindan babel mariano belhanda nagatomo ve nzonzi sahada yokken hala temposuz bir galatasaray varsa sorumlusu terimdir. zehirli adamlardan bir tek feghouliden faydalanabilirsin o da keyfi gelip top oynarsa. demekki sorun terim'de. bu kadroyu oynatamiyor.

omeri sola ne kadar yakın oynatırsak o kadar sıçıyor

Lemina ve diğerleri...

İkinci yarı adına tek beklentim; forvetin çıkıp Selçuk'un girip gol yedirecegi dakika?

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Falcao hic bir zaman tek forvetlik sisteminde basarili olmadi

Takımda herkesin üstüne basa basa söylediği orta saha eksikliği var.lemina-seri çıkarken sürekli top kaybediyor.bu orta saha göbeği ile oyun üstünlüğünü olmaz, sürekli gel git yaşarız skorda...boy ortalaması da iyice kısalmış,her duran topa rakip vurdu...olumlu olarak ise takım boyu kısalmış,sol tarafa Linnes ile hareket gelmiş.

Daha öncede söylemiştim seri.mukemmel oyuncu ama bizim lig için olamaz adam bugünkü gibi biraz sertlik.gorunce hemen çekiyor.kendini geri daha savaşçı ve sert ortasahalar lazim

Geri
Üst Alt