Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
knk rize cok izin verdi bunlar yorulsun biz ilk 45 dkyi golsuz bitirirsek ikinci yari gs yorulmusken saldiririz kafasindalar adamlar cok net ortada.bence kötü degiliz tbh
Katılmıyorum,sadece son vuruslar.kotuydu,rakip oynatmamaya gelmis surekli faulLesh 1 iy
falcao'ya benzese fizik gücü sifir olurdu.
Aynen züppe, liboş ve lakayt değil ben çok beğendim. İlk maçında tutuktu olur o kadar ki hiç kötü olmamasına rağmen gömülmüş bu ilk 11 maçı muazzam şu ana kadar... Eskişehirden daha iyi oynuyor... Temiz çocuk belliİyi oynadık mücadelemiz iyidi
Jesse farklı.bir kanat oyuncusu takım için oynuyor bu çok önemli
Mac kötü degil mi yani? Salak salak hareketlerle tempo artıyor adam akilli top oynayamiyoruz kiKatılmıyorum,sadece son vuruslar.kotuydu,rakip oynatmamaya gelmis surekli faul
Vallahi banada öyle geldi. Baya yetersiz izlenim bıraktı bende de.Yemin ederim Taylan net yeteneksiz ya. 1 saçma Antalya maçıyla övdük herifi. Bomboş bir ‘futbolcu’.
Yeri PTT.
Ömer senin ben..
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ne zaman sözleşmesi bitiyor bunun 10 senedir bizdeymis gibi hissediyorum şaka gibi 7 milyon lira alıyor şu keko yaBu Ahmet niye bu kadar kolay çalım yiyebiliyor hayret.
taylan iki macta havaya mı girdi diyosunTaylanin sutunda, tam top havaya girdigi an vurmus.