- 16 Haziran 2010
- 190.920
- 133.690
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligde oynayan adam kupada neden oynayamasın ki?Jesse filan oynayabiliyorlar mi?
Ilk macta lisanslari yoktuLigde oynayan adam kupada neden oynayamasın ki?
Artık lisansı olan adamlara sizin lisansınız yoktu ilk maçta, o yüzden bu maçta lisansınız çıkmasına rağmen oynamayacaksınız denmemeli. Öyle bir kural yoktur bence. Varsa da büyük saçmalık.Ilk macta lisanslari yoktu
Elemeli mac oldugu icin olabilir. Mesela Avrupa macinda kesin oynayamazlar.Artık lisansı olan adamlara sizin lisansınız yoktu ilk maçta, o yüzden bu maçta lisansınız çıkmasına rağmen oynamayacaksınız denmemeli. Öyle bir kural yoktur bence. Varsa da büyük saçmalık.
Oyle bir sey yok , sorun etmeyin o kadar.Elemeli mac oldugu icin olabilir. Mesela Avrupa macinda kesin oynayamazlar.
Hocam tamam ama Avrupa maçlarının transfer dönemine gelmemesinin bir sebebi de bu zaten. Benim belki ilk maçtan sonra ilk 11'den 6 oyuncuma teklif geldi ve sattım. İkinci yarıda altyapıdan mı oyuncular oynayacak illa. Saçma. Ama Avrupa ile kıyaslamak anlamsız bu kuralı.Elemeli mac oldugu icin olabilir. Mesela Avrupa macinda kesin oynayamazlar.
AynenElensekde kurtulsak sevmiyorum hiç bu zırvayı
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi