Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tur şansları eşit, eşleşme oldugunda da demiştim gecen hafta da belirttigim gibi skoda ve garmash biraz alışınca zorlu rakip olurlar. bu maçta kg garanti diyorum eleriz ama sıkıcı maç olur, ilk golü biz atmalıyız rize atarsa zorlayamayız rizeyi zevkli maç olmazRize çakar diyorum ne diyorsun bro @Can Karabacak
belhanda fark yaratır mıtur şansları eşit, eşleşme oldugunda da demiştim gecen hafta da belirttigim gibi skoda ve garmash biraz alışınca zorlu rakip olurlar. bu maçta kg garanti diyorum eleriz ama sıkıcı maç olur, ilk golü biz atmalıyız rize atarsa zorlayamayız rizeyi zevkli maç olmaz
yaratmak allaha mahsusturbelhanda fark yaratır mı
Belhanda sahanın en iyisi olur ama bekler yüzünden maçı veririzbelhanda fark yaratır mı
Bence asistin asistin asistin asistin asistini yapar.Belhanda ilk 10 dakikada kaç top kaptırır bence 7
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi içinle ilgili hislerimi söylemek isterim ama forumun psikolojisi hazır değilemre akbaba oyuna girip sakatlanacak içimde kötü bi his var
HazirizTek.mac izleyip sekidikiya sövmek için gelenler hazirmi
Flutika show yapacaktirTek.mac izleyip sekidikiya sövmek için gelenler hazirmi
boş yapma o zamanŞimdi içinle ilgili hislerimi söylemek isterim ama forumun psikolojisi hazır değil
Boşsun sen. Fazlası olmuyor.boş yapma o zaman![]()
ne anlatıyon kral yazma o zaman boşsam allah allahBoşsun sen. Fazlası olmuyor.