Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.146
- 4.969
- 373
Keşke elenseydik demek istemiyorum ama Trabzon veya Fener mağlubiyetini de istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl bi pozisyonsa kimi marcao diyo kimi falcao diyoLan nasil gol? Nerenizle izliyonuz?? Adam marcaonun sirtina cikiyor kör gözünüzü seveyim
Dogru düzgün izlemeyip yorum yapanlara gicik oluyorumSakin ol üstat, g.tüyle izleyenler olabilir herkesin kendi fikri istediği organıyla izler karara saygı duymak lazım.
Okan marcao ya yapmış faulukaleciye değil marcao'ya faul var
Bize derken fb mi kus kardes? Banlayin bunu...Uza. Bize yapılsa faul yok diye ağlayacan burada.
Kuş kadar aklıyla kuş diyor birde millete.
pozisyon bitmeden faulü verdi zaten vara gitme şansı yoktu o yüzdenVARa gitseydi keşke hakem. Pozisyonu geçiştirir gibi hızlı karar verip golü iptal etti diye şimdi twitterda bütün kuşlar doluşacak her yere. VARda göstere göstere iptal etseydi keşke
Net faul direkt durdurdu dogru kararVARa gitseydi keşke hakem. Pozisyonu geçiştirir gibi hızlı karar verip golü iptal etti diye şimdi twitterda bütün kuşlar doluşacak her yere. VARda göstere göstere iptal etseydi keşke
hep diyorım brom. bu site çok eski üyelikler ile fenerliler dolu ya. tarihlerine bakıyorsun 10 yıl önce üye olmuş ama nasıl yıllardır kalmış bilmiyorum.
Bize yapilsada faul kime yapilsa faul iki kere faul uc kere daha izleyinUza. Bize yapılsa faul yok diye ağlayacan burada.
Kuş kadar aklıyla kuş diyor birde millete.