Rizeli cakma david luiz marcaonun sirtina cikmis nasil faul yok forumda fenerli besiktasli sayisi cok fazla belli oldu

Taraftarımız çok acayip.Mesela şu pozisyona temiz diyenlerin çoğunun aslında tepkisi Fatih terime. Burada Galatasaray umurlarında değil.Varsa yoksa terime vurmak.

Takımın kötü oynaması,oyuncuların yetersizliği ayrı hakem hataları ayrı.

Şampiyon olalım sana güzel bir atkı hediye edecem.
Bu mesajın ekran fotosunu al.

Biz şampiyon olalım da ben özür dilemeye hazırım.
Peki ya sen bugün ku futboldan memnun musun?
Çöpe giden paralardan memnun musun?

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Gerek yokda sen neden 2 senedir negatifsin sürekli anlaşılır 1 şey değil.2 senedir zaten şampiyon biziz.Mayıs bitiyor geliyor, yeni sezon hopp yok 1 alman hoca gelmeli yok o çöp bu çöp.

Geçen de neredeyse maçta ayağı kopacak emre akbabaya paraları yatarak yiyor diye 1 imada bulundun yine saygısızca.Kimse bu sene oynayan futboldan mennun değil zatende sende anti fatih terim düşmanlığı mevcut.Hocayı eleştirmek değil bak mevzu bende eleştiriyorum fakat neredeyse deprem olsa gelip burda hocaya bağlıyacaksın yakında.

EO_XIBUX4AEQBdI

Hala faul yok diyen var mı?
Rizeliler birbirlerine faul yapıyorlar. Sanirim hakem ona çaldı.

İmparatorumuz oyundan memnun. "Bu ara iyi oynuyoruz" dedi.
Alay ediyor resmen adam. Takımın sezon başından beri bir bok oynadığı yok...

Yine de 90+6'da gol yemeyi başaran ekibimizi kutlarım.

ismail kartal bizim forumdaki bazı arkadaşlar gibi konuşuyor şuan.

Gerek yokda sen neden 2 senedir negatifsin sürekli anlaşılır 1 şey değil.2 senedir zaten şampiyon biziz.Mayıs bitiyor geliyor, yeni sezon hopp yok 1 alman hoca gelmeli yok o çöp bu çöp.

Geçen de neredeyse maçta ayağı kopacak emre akbabaya paraları yatarak yiyor diye 1 imada bulundun yine saygısızca.Kimse bu sene oynayan futboldan mennun değil zatende sende anti fatih terim düşmanlığı mevcut.Hocayı eleştirmek değil bak mevzu bende eleştiriyorum fakat neredeyse deprem olsa gelip burda hocaya bağlıyacaksın yakında.
Tünelin ucu kötü bir yere çıkıyor da ondan
Ayrıca 2 sene değil kargalar şampiyon olmadan önce Hamza döneminde bile çok eleştiri yaptım.

Biz iyi olduğumuz için değil rakipler leş ötesi olduğumuz için 2 sene şampiyon olduk.

Bu sezon rakipler biraz vasat üstü olunca 10 puan farkı yedik.
Şapka düştü kel göründü.

Bu kadar paraya ve imkana bu kadar rezil futbol beni memnun etmiyor.
Avrupa'da her sene tokatlanip gelmek zoruma gidiyor.
Yemişim ligi.
Alışık olduğumuz Avrupa günlerine geri dönmeliyiz.
Ayrıca terim tüpçü'ye koşa koşa gittiğinde benim gözümde bitti .

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Faul yok yazanlar derhal faul yazsın bu iş olaysız çözülsün. Faul yok demiştim ama baskılara dayanamayarak fikrimi değiştiriyorum, net faul var buna faul var demeyen ya futboldan anlamıyordur ya da kuştur. Neden ? Çünkü en büyük taraftar benim, futboldan da en çok ben anlarım.

Geri
Üst Alt