- 2 Nisan 2012
- 40.201
- 19.869
- 2.548
Küçük kardeşiniz yeğeniniz filan varsa maçı 2 dk açın uyur hemen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye dagiliyor ki? Ucunda kupa var ve Avrupa'ya direkt giden tek kupa. Ayrica dusmanin Ts ile oynuyorsun. Bir de Ts de cok sakin su anda.
Bunların taktik at finke taktiği. Bir sakatlık veya performans dusuklugunde 5. Falan olurlarHamsiler berbat oynuyor yine.Ligdede 90 dakka maçlarını izliyorum iyi değiller.Leş fener bile orta saha üstünlüğünü hemen aldı.İçerde bunları 2 3 farklı yeneriz.Çok daha iyiyiz.
Bide ali ferahbot mu ne var her sunduğu maçta 3 kere yüzde 99luk gol şansı der pozisyonlara sanki maçı anlatsın diye değil de pozisyonun gol şansını ölçsün diye veriyorlar adama mikrofonuSu spikerin her kaleye vurusunda : iki guzel hareket. Demesi beni son derece rahatsiz ediyo bi sus allah askina
Bide ali ferahbot mu ne var her sunduğu maçta 3 kere yüzde 99luk gol şansı der pozisyonlara sanki maçı anlatsın diye değil de pozisyonun gol şansını ölçsün diye veriyorlar adama mikrofonu
Bir kafa ve goool u unuttunSu spikerin her kaleye vurusunda : iki guzel hareket. Demesi beni son derece rahatsiz ediyo bi sus allah askina