Niye dagiliyor ki? Ucunda kupa var ve Avrupa'ya direkt giden tek kupa. Ayrica dusmanin Ts ile oynuyorsun. Bir de Ts de cok sakin su anda.

Bu sene şampiyonluğa çok açlardı,bu yılki şampiyonluk çok önemliydi onlar için.Ersun'u ispat edeceklerdi Fatih Terim'e karşı akıllarınca.Ondan dolayı bu dağılmaları.

Bu Sosa sahada bir yeni dogmus cocuga tekme atarsa bile kart yemez herhalde.

Hakem bir iki abuk subuk kart cikarsa ortam gerilecek ama herifcioglu hic orali degil.

Bu ersun carpildi mi yuz felci mi oldu lan harbi agzi tipi degisik duruyo bilerek yapmiyo gibi

Hamsiler berbat oynuyor yine.Ligdede 90 dakka maçlarını izliyorum iyi değiller.Leş fener bile orta saha üstünlüğünü hemen aldı.İçerde bunları 2 3 farklı yeneriz.Çok daha iyiyiz.
Bunların taktik at finke taktiği. Bir sakatlık veya performans dusuklugunde 5. Falan olurlar

Trabzon rezil oynuyo bugüne kadar en büyük rakibimiz bunlar diyordum bugünden sonra başakşehir diyorum

Maç yarıda kalsa tatil edilse çıkan olaylar yüzünden

Bildigin antreman havasinda mac. Ondan sonra da F. Terim'den nefret ederler.

Hayatimda gördüğüm en sıkıcı maçlardan biri

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

Su spikerin her kaleye vurusunda : iki guzel hareket. Demesi beni son derece rahatsiz ediyo bi sus allah askina
Bide ali ferahbot mu ne var her sunduğu maçta 3 kere yüzde 99luk gol şansı der pozisyonlara sanki maçı anlatsın diye değil de pozisyonun gol şansını ölçsün diye veriyorlar adama mikrofonu

İnsanlar mutlu olamayacak mı, keyif alamayacaklar mı hayatlarından? Bu futbolu izlettirmeye utanmıyor mu bunlar? Reklamlarda çıkan atv dizilerinin duygu tonuna bak. Türkler neden sıkıntı sever? Mazoşistler mi?

Bide ali ferahbot mu ne var her sunduğu maçta 3 kere yüzde 99luk gol şansı der pozisyonlara sanki maçı anlatsın diye değil de pozisyonun gol şansını ölçsün diye veriyorlar adama mikrofonu

Atvdeki spikerler acayip kalitesiz. Su maclari keske s sporta verseler ya da en azindan beine sifresiz verseler.

Geri
Üst Alt