TS'de OS'deki bütün adamlar ilerde bekliyor. Top almaya gelen 1 Allahın kulu yok. Top TS defansına geldiğinde defans topu şişirmek zorunda kalıyor. FB zaten tam 6 tane OS orjinli adam ile oynuyor. Şişirilen topların hepsini süpürüyorlar.

İnsanlar mutlu olamayacak mı, keyif alamayacaklar mı hayatlarından? Bu futbolu izlettirmeye utanmıyor mu bunlar? Reklamlarda çıkan atv dizilerinin duygu tonuna bak. Türkler neden sıkıntı sever? Mazoşistler mi?

Tv dizileri son derece sikintili turkiyede zaten.

TS kadrosu hep komutanlarla dolu oldugu icin pek hareket etmiyorlar. Pereira yok ve Novak duran toplarda etkili sadece.

Sakatliktan yeni cikmis Ömür, Bilal ve genc Serkan disinda hamle sansi yok Cimsir'in.

Ne yapip edip bu maci almak istiyorsa Ekuban'in kondisyonu bitmeden bir seyler yapmali.

Bizde de iş yok ki..
Sok trabzonlularin arasina bir ajan taraftar. Gitsin mac esnasinda sahaya dalip Kruseye falan saldirsin. Ortalik karissin. Heyecan olsun.

Yok arkadas, bizim camia uyuyor

Fb tsyi iyi kandırmış dostluk kardeşlik fair play falan. Kadıköydeki maçta bunları döve döve yenerler

Kadro olarak en kötü, psikolojik olarak dip Fener'in son iki 45'te, deplasmanda maymun ettiği Trabzon'a şampiyonluk vermek Galatasaray'a yakışmaz. Tek değerli ve kaybedilebilir rakibimiz Başakşehir, onları deplasmanda bir şekilde yenmek durumundayız. Şu Trabzon'un ne harcı, ne de hakkı şampiyonluk.

Trabzon rezil oynuyo bugüne kadar en büyük rakibimiz bunlar diyordum bugünden sonra başakşehir diyorum
Bilerek oynamıyor hamsiler.

Yorulmak istemiyorlar.
Ayrıca oyuncular sakatlık riski almakta istemiyor.

Hamsiler ikinci yarı 15 dakika baskı yapar iki tane sallar sonra yine salar

Bizde de iş yok ki..
Sok trabzonlularin arasina bir ajan taraftar. Gitsin mac esnasinda sahaya dalip Kruseye falan saldirsin. Ortalik karissin. Heyecan olsun.

yıllar evvel ali sami yendeyken bjklı herifin biri stad kapansın diye kapalıdan aşşağıya atlamıştı ruh hastası
edit. arena da da birbirlerini bıçaklamışlardı

Bilerek oynamıyor hamsiler.

Yorulmak istemiyorlar.
Ayrıca oyuncular sakatlık riski almakta istemiyor.

Hamsiler ikinci yarı 15 dakika baskı yapar iki tane sallar sonra yine salar

Ndiayenin durumu nedir ben sakatlanmasini gormedim

Kadro olarak en kötü, psikolojik olarak dip Fener'in son iki 45'te, deplasmanda maymun ettiği Trabzon'a şampiyonluk vermek Galatasaray'a yakışmaz. Tek değerli ve kaybedilebilir rakibimiz Başakşehir, onları deplasmanda bir şekilde yenmek durumundayız. Şu Trabzon'un ne harcı, ne de hakkı şampiyonluk.
Galatasaray'da trabzonsporu Akyazi'da 65 dakika kendi kale cizgisine hapsetmisti.

Attiklari gol fauldu ve penaltimiz verilmemisti.

Bu trabzon balon.

Bizde de iş yok ki..

Ben yakindim aslinda, Trabzon taraftari gazla calisir aralarinda 10 sn konussam hemen baslarlar.

Tv dizileri son derece sikintili turkiyede zaten.

Gerginlik entrika, öfke ve şiddete meyilli oluşu... En iyi dizi, en çok izlenen ödüllerini çukur adlı dizi aldı sanırım. Dizinin konusu şiddet, küfür, kavga. Başkaları savaş oluşturmuyor, bu coğrafya savaşı seviyor. Hiç ağlamasınlar insanlarımız ölüyor diye. Çukurları izleyip sağlıklı olaylar beklemeyeceksin.

Ilk yariyi kacirdim yok mu kirmizi falan
Gerginlik kavga falan?

Geri
Üst Alt