maç özeti

edit: sörloooooooooooooooooothhhhhhhh!!!!!

forumda trabzonu kötülemek icin fenerin bile övülmesi ilginc

adamlar yarim saatte 5 gol atabiliyor kendi sahasinda.

Ustad burda fener övgüsü yok. Trabzonu Beşiktaş ve Fenerbahçe maclarinda seyrettim. Ezim ezim ezildiler. Bu kadar havaya girecek top da oynamiyorlar. Beşiktaş 55 kere ceza sahasında buluşmuştu o maçta ve lig rekoru falan galiba.

Ustad burda fener övgüsü yok. Trabzonu Beşiktaş ve Fenerbahçe maclarinda seyrettim. Ezim ezim ezildiler. Bu kadar havaya girecek top da oynamiyorlar. Beşiktaş 55 kere ceza sahasında buluşmuştu o maçta ve lig rekoru falan galiba.
Üstelik bizim deplasmandaki Trabzon maçımızda ilk devrenin en etkili deplasman oyununu oynamıştık. Biraz daha süre olsa kazanabilirdik.
Başakşehir'in şampiyonluk şansı Trabzon'dan yüksek bence.

Fb elenmeli. Kupa hasreti 1 sene daha sürmeli. Ayrıca kupayı alırlarsa direkt Avrupa'ya katılacaklar bence bu kötü olur. Ne kadar sezonu erken açarlarsa o kadar iyi o yüzden bu turu Ts geçmeli. Tabii ki bol kırmızı kartlı, olaylı bir maç da diliyorum ayriyetten.

Fenerbahçe'nin ciddi ciddi Trabzonspor'u yenebileceğini düşünenler var mı aramızda?

Son bir şarki istiyorum senden menermahçem son bir şarki. Kudurt tslileri ve bol kirmizili geçsin maç

ligden kopmuşsun elinde tek tutunacağın dalın ve avrupa biletin ziraat teneke kupası kalmış ve sen kovduğun adamla böyle bir müsabakaya üstelik de deplasmanda çıkıyorsun . yani ne denir ? bunu biz yapamazdık kendi kendilerine yaptılar hayırlı işler :D

Damat tarafını favori görüyorum fakat Kayınpeder tarafı da ortaya beklenmedik bir motivasyon koyabilir.

Geri
Üst Alt