Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 20.717
- 17.546
- 1.998
Ben MS 2 diyorum.Fenerbahçe'nin ciddi ciddi Trabzonspor'u yenebileceğini düşünenler var mı aramızda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben MS 2 diyorum.Fenerbahçe'nin ciddi ciddi Trabzonspor'u yenebileceğini düşünenler var mı aramızda?
Fenerin avrupaya katılması kötü olmaz aksine iyi olur, çünkü öbür türlü haftada 1 maç oynuyorlar sadece lige odaklanıyorlar oyuncuları maçlara dinlenmiş çıkıyor sakatlık sorunlarıyla uğraşmıyorlar. Şimdi diyebilirsinki bu senede bu avantajlara sahiptiler ama durumları ortada, buda onların kekoluğu. Ama avrupada olmaları daha avantajlı.Fb elenmeli. Kupa hasreti 1 sene daha sürmeli. Ayrıca kupayı alırlarsa direkt Avrupa'ya katılacaklar bence bu kötü olur. Ne kadar sezonu erken açarlarsa o kadar iyi o yüzden bu turu Ts geçmeli. Tabii ki bol kırmızı kartlı, olaylı bir maç da diliyorum ayriyetten.
Renktaş ben zaten Avrupa'dan elensinler demedim. Eleme turlarından başlasınlar hem sezonu erken açmış olurlar hem biraz ülke puanı kazanırlar. Hem de yine Avrupa'ya kalıp haftada 2 maç oynarlar. O yüzden gruplarda doğrudan başlayacaklarına eleme turlarında başlamaları bizim için daha hayırlı olur.Fenerin avrupaya katılması kötü olmaz aksine iyi olur, çünkü öbür türlü haftada 1 maç oynuyorlar sadece lige odaklanıyorlar oyuncuları maçlara dinlenmiş çıkıyor sakatlık sorunlarıyla uğraşmıyorlar. Şimdi diyebilirsinki bu senede bu avantajlara sahiptiler ama durumları ortada, buda onların kekoluğu. Ama avrupada olmaları daha avantajlı.
Trabzon gerizekaliymis gercekten burda Erce ile cikilir mi maca. Digerleri full kadro.Trabzonspor XI: Erce, Kamil Ahmet, Da Costa, Campi, Novak, A. Parmak, Sosa, Ndiaye, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth.
Fenerbahçe XI: Altay, Isla, Jailson, Falette, Deniz, Gustavo, Ozan, Tolga, Ekici, Kruse, Muriqi.
Jailson stoper, tolga kanat. Ersun gitmeden son kazığını kupada sokmak istiyor![]()
![]()
Bi zamanlar fener de kupaya illa yedek kaleci ile çıkıcam demişti. Finalde bize mi kaybetmişlerdi o maç tam hatırlamıyorum.Trabzon gerizekaliymis gercekten burda Erce ile cikilir mi maca. Digerleri full kadro.
Mert Gunok ile miBi zamanlar fener de kupaya illa yedek kaleci ile çıkıcam demişti. Finalde bize mi kaybetmişlerdi o maç tam hatırlamıyorum.
Her konuda bay uzmanim cunku.
pasam bana dokunmazİsmail enver bilgisi ile seni döver