Elinde Ferdi gibi bir yetenek varken insan niye Tolga'yı oynatır?
Korkuyor çünkü. Herif ofans bölgesinde oynayan adamın bile defansifini seçiyor. TS'yi de fizikli, güçlü ama yetenek fukarası adamlarla doldurmuştu. Aykut da böyle yapardı. Dirar'ı paso sağ kanat oynatırdı.

ms1 verdim saldır hamsiii

Fb elenmeli. Kupa hasreti 1 sene daha sürmeli. Ayrıca kupayı alırlarsa direkt Avrupa'ya katılacaklar bence bu kötü olur. Ne kadar sezonu erken açarlarsa o kadar iyi o yüzden bu turu Ts geçmeli. Tabii ki bol kırmızı kartlı, olaylı bir maç da diliyorum ayriyetten.

Alamazlarsa hiç gidemeyecekler Avrupa'ya.Sezonu niye erken açsınlar yav

Fb elenmeli. Kupa hasreti 1 sene daha sürmeli. Ayrıca kupayı alırlarsa direkt Avrupa'ya katılacaklar bence bu kötü olur. Ne kadar sezonu erken açarlarsa o kadar iyi o yüzden bu turu Ts geçmeli. Tabii ki bol kırmızı kartlı, olaylı bir maç da diliyorum ayriyetten.
sezonu erken acmak ne zaman kotu bisey oldu

_______________Altay________________

Dirar____Falette____Serdar____HAK

________ Gustavo___Zays____________

_______________Kruse________________

Garry_________Vedat___________Ferdi

Tam kadro olsalar bile çıkarabilecekleri en iyi kadro bu. Yemin ederim Kruse ve Gustavo'yu çıkart Anadolu takımı seviyesinde takım.

sezonu erken acmak ne zaman kotu bisey oldu
Ben istemezdim şahsen takımın 1 ay önceden kampa başlamasını. Neticede oyuncular hocalar ne kadar çok dinlenirse o kadar iyi olur. Bir de Euro turnuvası var oyuncular iyice yorulacak. O yüzden gelecek sezon için erken başlamak pek iyi bir şey değil bence.

Korkuyor çünkü. Herif ofans bölgesinde oynayan adamın bile defansifini seçiyor. TS'yi de fizikli, güçlü ama yetenek fukarası adamlarla doldurmuştu. Aykut da böyle yapardı. Dirar'ı paso sağ kanat oynatırdı.
İlginç aslında. Hatırlarsan bu adam Gençlerbirliği ile UEFA kupasında yardırırken muazzam bir hücum futbolu oynatıyordu.

Ben istemezdim şahsen takımın 1 ay önceden kampa başlamasını. Neticede oyuncular hocalar ne kadar çok dinlenirse o kadar iyi olur. Bir de Euro turnuvası var oyuncular iyice yorulacak. O yüzden gelecek sezon için erken başlamak pek iyi bir şey değil bence.

Sezonu erken açmamız felaket olur bizim. Kiralık oyuncular gidiyor yerlerine adam bulamayız o kadar çabuk tekrar kiralayamazsak. Avrupa’nın beşinci sınıf takımları patates eder gene.

_______________Altay________________

Dirar____Falette____Serdar____HAK

________ Gustavo___Zays____________

_______________Kruse________________

Garry_________Vedat___________Ferdi

Tam kadro olsalar bile çıkarabilecekleri en iyi kadro bu. Yemin ederim Kruse ve Gustavo'yu çıkart Anadolu takımı seviyesinde takım.
Bu kadroyla sampiyon olacaz diye artis artis konuşuyorlardı bir de densizler.

Hakem hatalarının maçın önüne geçtiği,kora kor ,bol kavgalı ve bir sürü kırmızı kartlı rezil bir maç olması dileğiyle , yiyin birbirinizi ete kemiğe para vermeyin tese ve febe

İlginç aslında. Hatırlarsan bu adam Gençlerbirliği ile UEFA kupasında yardırırken muazzam bir hücum futbolu oynatıyordu.
Benim o dönemlere yaşım yetmez. Belki o dönemlerde hakikaten iyi bir TD'dir, bilemiyorum. Ama ondan sonra şans eseri bir FB şampiyonluğu dışında ne milli takımda, ne TS'de ne şimdi hiçbir şey yapamadı. Hiçbir şey yapamamasını da bir kenara bırakırsak Aykut Kocaman gibi hücumcunun bile defansifini tercih eden ve Jailson-Tolga gibi bazı konularda gereksiz yere takıntı sahibi olan bir herif oldu çıktı...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt