- 20 Haziran 2011
- 57.713
- 63.078
- 4.533
Kalite kokan 1 cikarimSu takimda yillardir kapali savunmaya karsi calim atan bir herif yok yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalite kokan 1 cikarimSu takimda yillardir kapali savunmaya karsi calim atan bir herif yok yaw.
@Hayri Cund Ölcüp biçerek Arda ile topu bulusturan Belhanda'yi kutlarim.belhanda o pası arda'ya atmadı
şansa oraya gitti.
Olumsuz postlarinin devami, bizler icin onem arz ediyor bay mozartüstat forvetten biri çapraza koşu yapar diye attı bence. ama arda'nın civarda olması sayesinde pozisyon oldu.
Amcam yasinda adamsin saygimdan susuyorum.Mizahlık bir durum yok gayet ciddi bir post idi. Ekmene bak yiğenim.
Arda'dan da bir cacık olmaz bize.Okan
Omar Luyindama Emin Tasdemir
Bartug
Sekidika Akbaba Arda Belhanda
Ali
Sener, Etebo ve Ömer'den Galatasaray'a futbolcu falan olmaz arkadaslar. Bunu görmek icin illa Fatih Terim olmaya gerek yok.
Aylarca muhalefet ettim ben o transfere. Sivas'a 1 gol atti diye sezonda 10 gol falan atacagini düsünenler vardi.Arda'dan da bir cacık olmaz bize.
Göztepe'yi beşlik eylediler bu asabiyet ondan mı acabaAmcam yasinda adamsin saygimdan susuyorum.
Iyi forumlar