ZTK 20/21 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Başakşehir | MS | 9 Şubat | ATV

Futbolcunun sakatligini istemek bize yakismasjahahhahajajajzjajkakskskskskskksksjsjsj

ccd45a62c1404958ac7697fd58fd7f68.jpeg

Başakşehir'in Avrupa kupalarına katılmak isteyeceğini düşünüyorum sonuçta Avrupa ligi gelir olarak Cl'ye göre çok az ama sonuçta gruplardan falan çıkarsan 6-8 milyon euro civarında para kazanacağın bir yer yani 2 tane ana sponsor parası gibi bir para. Başakşehir'in Avrupa kupalarına katılabileceği tek yol kupa mantık olarak bakarsak oyuncuları ve teknik heyeti daha çok isteyecektir bence. :O yüzden Başak 1 adım daha önde ama Aykut'un biraz daha önde oynaması lazım yoksa iş penaltılara kalır.

EtzFFELWYAU6P1C

Volkan
Uğur Ponck Epuryanu Cemali
Azubuike Youssouf
Türüç Berkay Fernandes
Ba​

İnşallah Fenerbahçe kazanır.

Fenerbahçe ne kadar yorulursa o kadar iyi diye düşünüyorum.

Aykut maçı bırakmış bile bu nasıl kadro. Düşselerde Cemali Sertali ucuza alabilsek.

aykut hocam o halı davasinin öcünü alacaktir. yardimcilarina yapulan muameleyi unutma hocam. Biliyorsun gerceklerin birgun ortaya cikacagini

Sakatlik falan dilemem su caner denen hergeleye umarim mostafa'ya yaptigini yapar bir babayigit. Dusundukce sinirim bozuluyor yaptigi alcakliga.

Ponck denilen yetenek yoksunu oynayacağına Ravil oynasaydı ya.. Şu adamı niye kazanmıyorlar aklım almıyor

Geri
Üst Alt