ZTK 20/21 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Başakşehir | MS | 9 Şubat | ATV

bu maçın ardından juventus inter maçı başlayacak. Bunlar uyutmazsa seyrederiz inşallah.:ayyas:⚽

hangi başlıkta yazılıyor bilmiyorum o yüzden burdan yazıyorum,instagramda gördümde doğrumudur acaba?
stad çatısına güneş paneli yaptırıyormuşuz ,elon muskun şirketi tesla solar sistemlerinin sponsorluğunda yapılacakmış ve ayrıca önümüzdeki dönemdede klübümüze sponsor olacakmış güyya (fotospor haberi )

hangi başlıkta yazılıyor bilmiyorum o yüzden burdan yazıyorum,instagramda gördümde doğrumudur acaba?
stad çatısına güneş paneli yaptırıyormuşuz ,elon muskun şirketi tesla solar sistemlerinin sponsorluğunda yapılacakmış ve ayrıca önümüzdeki dönemdede klübümüze sponsor olacakmış güyya (fotospor haberi )

doğru
hayırlı olsun

Keske bu kadar erken aciga cikmasaydi ama yapacak bi sey yok

Hayirli olsun

Bunlar Mesutu sus diyemi aldilar?

+ Mesutu aldin tamamda, Mesutun sevidigi tip hareketli oyuncular kimler bularda? Hani adam kacacak mesut birakacak, kaleciyle karsi karsiya. Bunlarin cogu topu ayagina istemiyormu, banami oyle geliyor?

doğru
hayırlı olsun

bu şekilde elektrik bedavaya gelecek fazla elektiride satarız .şu stadın dış cephesinide görkemli bi şekle büründürseydiler.yıllar önce bi haber dolanmıştı stadın mimarı mete arattı sanırım izin ondan alınması gerekiyormuş izin vermek isemiyormuş felan oyüzden böyle kalıyor dış cephesi .hem görkemli bi görüntü hemde bol reklam alacağımız panolarla donatılsaydı harika olurdu

Başakşehir erkenden bitane atarsa maçın festivale dönüşme ihtimaline karşı mısırımızı patlatıp bekleyeceğiz. Umarım eğlence çıkacaktır.

Uzadıkça uzayan kartın bol oldugu sonunda aykut hocamın kazanacağı bir maç olması dileğiyle FAA

Geri
Üst Alt