Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.153
- 35.230
- 3.758
Akbilde mert sakatmi ? Volkan copu kolunu bile uzatmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ponck denilen yetenek yoksunu oynayacağına Ravil oynasaydı ya.. Şu adamı niye kazanmıyorlar aklım almıyor
Ponck denilen yetenek yoksunu oynayacağına Ravil oynasaydı ya.. Şu adamı niye kazanmıyorlar aklım almıyor
hangi başlıkta yazılıyor bilmiyorum o yüzden burdan yazıyorum,instagramda gördümde doğrumudur acaba?
stad çatısına güneş paneli yaptırıyormuşuz ,elon muskun şirketi tesla solar sistemlerinin sponsorluğunda yapılacakmış ve ayrıca önümüzdeki dönemdede klübümüze sponsor olacakmış güyya (fotospor haberi )
Keske bu kadar erken aciga cikmasaydi ama yapacak bi sey yokhangi başlıkta yazılıyor bilmiyorum o yüzden burdan yazıyorum,instagramda gördümde doğrumudur acaba?
stad çatısına güneş paneli yaptırıyormuşuz ,elon muskun şirketi tesla solar sistemlerinin sponsorluğunda yapılacakmış ve ayrıca önümüzdeki dönemdede klübümüze sponsor olacakmış güyya (fotospor haberi )
Emir bey bu süreçte sanırım anlaşmada sizin de katkınız olmuş, teşekkür ederiz. Elon abiye selamlar.Keske bu kadar erken aciga cikmasaydi ama yapacak bi sey yok
Hayirli olsun
doğru
hayırlı olsun
Keske bu kadar erken aciga cikmasaydi ama yapacak bi sey yok
Hayirli olsun
Ben isterim
Cok ugrastik son gun sabaha kadar uyumadim Elon Musk'a ben de cok tesekkur ederim cok yardimci oldu, hayirli olsun.Emir bey bu süreçte sanırım anlaşmada sizin de katkınız olmuş, teşekkür ederiz. Elon abiye selamlar.