Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.386
- 3.041
- 1.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kural hatası bence ama beter olsun ifb
Sonuçta avataja bırakılsa bile o adamın oyun durana kadar geçen süreçte oyunda olmaması gerekiyor.
Kural hatası bence ama beter olsun ifb
Sonuçta avataja bırakılsa bile o adamın oyun durana kadar geçen süreçte oyunda olmaması gerekiyor.
üzülüyorum artık ya.... şevkat duymaya başladım bu hiç iyi değil
pozisyon temiz hakem.sari verdi sonra vardan karar düzeltildi hakettiği kırmızıyı gördüSon adam durumunda dediğin geçerli, burda taban göstererek girdi yaralamaya yönelikti hareket, o yüzden kırmızı verdi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Açıklayayım.
Eğer kırmızıyı son adam diye verseydi gol iptal olmalıydı o durumda golü verip kırmızyı veremezdi.
Lakin kırmızıyı sert hareketten dolayı verdi.
Yokmuş zaten kuralı yazmış biri son postumda paylaştım reishakem sarı kart diye devam ettirdi ama kırmızı kart kararı VAR'dan gelmedi mi? bence kural ihlali falan yok rdas
fenerim dayanamadi buraya kadar dediUlan sikeciler elenmese daha iyidi asıl.savas yarı finalde olacakti
Düşük bütçeli Virgil van Dijk..
- Kusursuz iki maçtır ve eminim en az 20 milyon Euro edecek
- Frikik kullanan bir stoperin kötü çıkma ihtimali yok zaten
- SAVUNDUKLARIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM, AKLIM HALA SAVUNMADIKLARIMDA
- Van dijk de zaten direk o piyasalara ulaşmadı zamanla ulaştı Lemos nazar değmesin
- Şimdiden 20 m £
- 24 yasinda tek sanssizligi deniz türüc ile ayni takimda oynamak ama hep dedim lemos dan umutluyum .
- Sergio lemos
Bunlar niye böyle![]()