⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Sabri denen futbol fukarasına ne kadar irite olduysam bu Etebo denen gamsız baykuşa da o kadar irite oluyorum.

Okan
Yedlin Luyi Ozorn Emre
Etebo
Ogulcan Gedson Emre A. Kerem
Falcao/Halil

Evimizde Antalya ile 0-0 berabere kaldığımız maçta Emre Kılınç'a kırmızı kart gösteren Abdulkadir bitini vermişler bu maça demek he şaşırdık mı şaşırmadık neyse en azından lig maçımıza eyyamcı hakemi vermediler diye sevinmeliyiz süt kupasının zerre önemi yok gözümde benim için derhal elenip lige odaklanmalıyız hatta Alanya'ya ligdeki maçı bize bırakmaları halinde kupada eleneceğimizi falan teklif etmeliyiz

Evimizde Antalya ile 0-0 berabere kaldığımız maçta Emre Kılınç'a kırmızı kart gösteren Abdulkadir bitini vermişler bu maça demek he şaşırdık mı şaşırmadık neyse en azından lig maçımıza eyyamcı hakemi vermediler diye sevinmeliyiz süt kupasının zerre önemi yok gözümde benim için derhal elenip lige odaklanmalıyız hatta Alanya'ya ligdeki maçı bize bırakmaları halinde kupada eleneceğimizi falan teklif etmeliyiz

Direkt kırmızı verirse lige yansıyor malesef.o yüzden lig maçı olmasada bu hakem pislik yaparsa lig maçınada tesiri olacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarı final eşleşmeleri belli. Sivas-Antalya vs Galatasaray-Alanya ile Konya-Beşiktaş vs Fener-Başak. Yarı final maçları 15 Mart falandı galiba. Final o yüzden Nisan-Mayıs ayında olur. Birkaç bölge hariç geniş bir kadromuzda varken hem de toplam 3 maç kalmışken kupayı alalım bu sene, uzun zamandır almıyoruz zaten. Çifte kupa ile sezonu kapatırız umarım
Kesin mi? Ben fenerle eslestik diye biliyordum

Saracchi >>> Emre Taşdemir >>> Linnes >>> Ömer Bayram sol bekte öncelikli sıralama bu şekilde olmalı

FB-Başak kafa kafaya maç olur, ne olacağı belli olmaz;
İyi reyting olur diye ATV'ye almışlar...

Diğer maçlarda kafa takımlar kazanır zaten diye Aspor'a almışlar.
(Sivas-Antalya 17.45 te olduğu için Aspor'da)

kupa.jpg

Hafta içi maçlar bitmedi devam ediyor, mart ayının başında tekrar haftada 2 maç oynanmaya başlanacak
aslında izleyiciler açısından çok zevkli bir olay 3 günde bir maç. ben mesela iyi futboldan sonra 1 hafta bekleyemiyordum takımı. çok iyi oldu bu 3 günde bir maç seyirciler için ama takımların kadrosu ne kadar götürür şüpheli.

Fanatik muhabiri Metin Karabaş: "Testi pozitif çıkan futbolcu, ilk on bir oyuncusu değil.

Geri
Üst Alt