⚽ ZTK 20/21 Çeyrek Final | Galatasaray 2-3 Alanyaspor | MS | 10 Şubat | A Spor

Okan
Yedin Luyindama Marcao Tasdemir
Taylan
Kerem Belhanda Kilinc Babel
Halil

Hafta içi maçlar bitmedi devam ediyor, mart ayının başında tekrar haftada 2 maç oynanmaya başlanacak

3 maç ile kupa kazanma şansımız var. Sallamamazlık yapmamalıyız.

Gedson'u, Kerem'i, Halil'i ve Yedlin'i adam akıllı bir görelim.

Gedson,halil,kerem falan oynamazsa ben izlemem zaten.Çünkü cidden çu kupanın benim için boş bir kaseden fazla değeri yok.Kazanınca da feneri,bjkyi yenmiş olmazsak sevinmiyorum zaten.Kupa finalini izlediğimde mesela bitince kapatıyorum direkt kupayı kaldırmak falan umurumda olmuyor.Eğer merak ettiğim oyuncular oynarsa onları görmek için izlerim keyifli olur maç ama yine arda,belhanda,taylan,kılınç falan çıkacaksak gerek yok izlemeye zaten

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson,halil,kerem falan oynamazsa ben izlemem zaten.Çünkü cidden çu kupanın benim için boş bir kaseden fazla değeri yok.Kazanınca da feneri,bjkyi yenmiş olmazsak sevinmiyorum zaten.Kupa finalini izlediğimde mesela bitince kapatıyorum direkt kupayı kaldırmak falan umurumda olmuyor.Eğer merak ettiğim oyuncular oynarsa onları görmek için izlerim keyifli olur maç ama yine arda,belhanda,taylan,kılınç falan çıkacaksak gerek yok izlemeye zaten

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray'ın genleri yarıştığı her kupayı kazanma üzerine programlıdır, her kupa galatasaray için önemli olmalıdır, müzemizde ne kadar çok kupa olursa, rakiplerimize kupa sayısında ne kadar çok fark atarsak başarı anlamında da o kadar fark atmış oluruz.

bunun dışında özellikle fener gibi çirkef takımlarla mümkün olduğu kadar az karşılaşmak isterim, futbolun sahada kalmaması için her türlü çirkefliği yapıyorlar, bu da hem futbolcuları hem de takımı olumsuz etkiliyor, futbolcular aşırı motive olup sahada aşırı mücadele ederek sakatlanabiliyorlar, yani kendi açımdan mümküsne kupada onlarla karşılaşmamayı tercih ederim.

Mostofa, Onyekuru ,marcao ve Taylan 21 kişilik kadroya bile alınmamalı.
Dinlesinler ve kart riski olmasın

Falcao,Halil,kerem, Luyindama,ozan vs oynasın

----------------- Muslera ----------------
Yedlin--Lyundama--Ozornwafor--Ömer
--------------Etebo---Gedson------------
Oğulcan(Halil)---Emre A.----------Kerem
------------------Falcao-------------------

1n8m750v.jpg

Feghouli'de ikinci yarı süre bulmalı biraz maç ritmi lazım ona. Fernandes'in herhangi bir sakatlığı yok sadece maç eksiği var ve maç eksiği de oynayarak giderilir direkt 11 olması lazım.

Hala Babel yazmayın gözünüzü seveyim.. Halil oynasın daha iyi..

Kupayı çok önemsiyorum.

2 maç kazandığında finaldesin.

Bu maçı alırsak Antalya-Sivas eşleşmesinin galibi ile deplasmanda oynayacağız.

Büyük bir rotasyona gideceğimizi sanmıyorum. Çünkü Malatyada ki kupa maçında da hemen hemen ideal 11'e yakın bir kadro ile sahaya çıkmıştık.

Biz kupaların takımıyız. Ucunda kupa olan her turnuvaya talibiz.

Allahtan deplasmanda degil maç. Seyahat maçtan çok yipratiyor cocuklari.

Kaleci rotasyonu yapmaz umarim Terim.
Gedson Fernandesi gorebilme sansimiz olur umarim
+ Yedlin

Geri
Üst Alt